Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 1 VS 1 -ben melyik győzne egy...

1 VS 1 -ben melyik győzne egy harcban?

Figyelt kérdés

egy xenomorph, vagy egy arachnid harcos?

[link]

2021. aug. 24. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mik ezek, de a jobb oldalon az az izé úgy néz ki, mint egy üszkösödő pénisz. Ezért a másikra szavazok.
2021. aug. 24. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
pedig nem mai filmszereplő egyik sem :)
2021. aug. 24. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az arachnid-ről nem tudok semmit(majd utána nézek) de a xeno... kezdjük ott hogy olyan erős savval bír, ami mindent átmar, lételeme a gyilkolás,és egy Predatort is simán képes kinyírni. A világűrben egyes-egyedül Sigourney Weaver volt képes elbánni vele, ráadásul 4x.
2021. aug. 24. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy xeno önmagában is gyilkológép, az arachnidok inkább az irdatlan számbeli fölényükkel szoktak nyerni.
2021. aug. 24. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a filmben is látható, az arachnid könnyen artalmatlanná tehető az ideggócok kilövésével. A tüzérbogarak viszont könnyen végeznének egy csapatnyi alienne ha a láng útjába kerülnek.
2021. aug. 24. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
1v1-ben valószínűleg kinyírják egymást. Talán az arachnidnak van egy hajszállal több esélye. A xenomorph szerintem gyengébb és kevésbé ellenálló, viszont agilisebb valamivel. Szerintem az arachnidnak jó esélye van elkapni és megölni, de igazán csak a saját testéve tudja felnyársalni vagy elharapni és onnantól az a kérdés, hogy a xenomorph sav megöli-e őt is.
2021. aug. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!