Ki győzne egy harcban? Simba az oroszlánkirályból vagy Bornemissza Gergely az Egri csillagokból?
Csak azok írjanak, akik ismerik mindkettőt.
Simba hímoroszlán, apja hatalmas volt, ő nem éri el azt a méretet, különösebben nem is jártas a harcban, de akkoris egy kifejlett átlagosan nagy hímoroszlán.
Bornemissza Gergely mondjuk 25-6 évesen, nem nagy, vékony, de ügyes, gyakorlott. Van egy korabeli puskája és egy szablyája, lovon ül.
Igen, tudom, viszont Az Oroszlánkirály világára vonatkoztatva akkoris vannak jártasabb, ügyesebb oroszlánok és kevésbé jók, pl Simbát Nala is mindig lebirkózta. :D
Attól függ, hogy hova céloz, igen, viszont a korabeli kézifegyverekkel (főleg, hogy csak egy lövés van, újratölteni nemigen van idő gyalog, lóháton igen) tényleg elég nehéz. :D
Szóval szavazatokat. :D
Szerintem 65-70 % Simba.
Ez nem tudom, hogy jutott eszedbe, elborult elme vagy, de amúgy jó kérdés. :D
Szerintem Simba, a korabeli fegyverekkel Bornemissza kevés eséllyel indul. Egyébként Simba felnőttként már legyőzte Nalát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!