Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretném megnézni a Terminato...

Szeretném megnézni a Terminator 2-t, de nem tudom eldönteni, hogy a Director's cut vagy a Theatrical cut verziót nézzem meg. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
(Most fogom először megnézni)

#Terminátor 2 – Az ítélet napja #director #az ítélet napja #theatrical cut
2021. aug. 12. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

James Cameron:

I still stand by the release version of the film. I don’t think we needed that dream sequence. I think we made the right decisions editorially, and I think that the dream sequence and some of the other things that we put back in for the extended version are good to sort of show the creative process, but, you know, essentially, making a film is an analytical and reductive process. You throw away the things you don’t need.

Magyarul: TC.

2021. aug. 13. 08:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah igen, meg Sarah Álmodik egyet Kyle Reese-ről.. na elspoilereztünk mindent a Director's Cutból. :D
2021. aug. 13. 16:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Még nem igazán sikerült eldöntenem, hogy melyik legyen, mert a válaszok ellent mondanak egymásnak.

Ha jól számoltam eddig 2 válaszoló a Theatrical cutra szavazott és 2 a Director's-cutra.

A Skynet edition-ről meg még mindig nem tudok semmit. Egy kicsit utánanéztem, de a magyar Wikipédián semmi újat nem találtam, az angol Wiki pedig teljesen összezavar.

A magyar Wikipédia csak ennyit ír róla:

Blu-ray kiadás (Skynet Edition) 5.1 hanggal, alternatív befejezéssel, ezüstkoponyás borító

Az angol Wiki:

The Skynet edition has three versions: The Theatrical Version (original 1991 release at 137 minutes), Special Edition (1993 release with 16 minutes of additional scenes at 154 minutes runtime) and Extended Special Edition (156 minutes)

A Google meg ezt írja a film különböző változatairól, de itt nem szerepel a Skynet edition:

How many versions of Terminator 2 are there?

The film has been released in three different cuts: theatrical cut, Special Edition and Ultimate Cut

Próbáltam értelmezni ezeket az egymásnak ellent mondó szövegeket, de egy lehetséges megoldást se találtam:

A Google azt mondja, hogy 3 különböző változata van a filmnek, de a Skynet edition nincs köztük; az angol Wiki meg azt mondja, hogy a Skynet editionnek 3 változata van. Ezek alapján logikus gondolat lenne, hogy mindhárom Google által ismert változat beletartozik az angol Wiki által ismert Skynet editionbe. Ezzel az elmélettel csak az a baj, hogy a Gyakorikérdések néhány felhasználója és a magyar Wiki szerint a Skynet editionnek alternatív befejezése van és az is egyike a három változatnak.

Egy kicsit hosszúra sikerült ez a válasz. Ha van olyan meber, aki végigolvasta és érti is, hogy miről pofázok, akkor gratulálok neki. A lényeg az első és az utolsó bekezdésben van.

2021. aug. 13. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Figyelj.. ha ennyit problémázol ezen akkor NE NÉZD MEG...

Qrvaegyszerű, ha többet kapsz az jobb... de nem.. te 2 napja ezen problémázol, inkább hagyd a fenébe, és nézzél pindúrpandúrokat.

2021. aug. 13. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Megnézted?
2023. ápr. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!