Csak nekem nem tettszet a terminátor 7 ?
Figyelt kérdés
#terminátor 7y
2021. aug. 12. 00:01
2/8 anonim válasza:
Terminátor sötét végzett? Nekem tetszett bár lehetett volna jobb is
4/8 anonim válasza:
Az első kettő után abba kellett volna hagyni.
5/8 anonim válasza:
#4 így van, bár igazából a 2 is már egy disney jellegű cuki gyerekmese.. de még határeset belefér.
7/8 anonim válasza:
Hú, hát.. nem tudom. Én meglelődtem rajta, hogy milyen jó, be kell valljam. Az előző részek már annyira színvonal alattiak voltak, hogy én sokkal szarabbat vártam. Ehhez képest ez egy középszerű film lett. Néha már a tv-t néztem, és nem a telefonomat! 😃 szóval... én számítottam rá, hogy a felénél bealszok, vagy hasonló, és nem. A költségvetéshez képest nyilván ez még mindig a röhej kategória, de egy 6/10-et megadok rá.
8/8 anonim válasza:
Nem a költségvetéssel van a baj, hanem egyszerű pénzlehúzás az egész, sztori tré, fizikát hírből sem ismerik... röpködnek 100 métereket mint a pindúr pandúrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!