Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretném megnézni a Terminato...

Szeretném megnézni a Terminator 2-t, de nem tudom eldönteni, hogy a Director's cut vagy a Theatrical cut verziót nézzem meg. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
(Most fogom először megnézni)

#Terminátor 2 – Az ítélet napja #director #az ítélet napja #theatrical cut
2021. aug. 12. 22:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Most észrevettem, hogy van egy harmadik változat is: a Skynet edition.

Melyiket nézzem a három közül?

2021. aug. 12. 22:36
 2/15 A kérdező kommentje:
És amúgy mit jelent az, hogy Skynet edition? Ki csinálta és miben különbözik a többitől?
2021. aug. 12. 22:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Beleolvastam pár Terminator 2-es kérdésbe és valamilyen alternatív befejezésről hallottam a Skynet editionben.

Kérlek, ne spoilerezzetek csak azt szeretném tudni, hogy miért létezik ez a változat és mitől olyan különleges.

2021. aug. 12. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes a Directors Cut, de szerintem a Theatrical Cut jobb...

Ugyanez igaz az Aliens-re is.

2021. aug. 12. 22:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Elnézést az off kérésért, de leírná nekem valaki a különbséget privát üzenetben, a különböző változatok között? Már ha van lényeges különbség...

Kérdező, jó szórakozást a filmhez, remélem neked is legalább olyan remek filmes élmény lesz majd, mint nekem anno, amikor a kölcsön videókazin néztem! Kb 30 éve volt...

2021. aug. 12. 23:34
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
A theatrical cut az a változat, ami a moziban ment. Ha először látod, ezt érdemes megnézni. A director's cut a rendezői változat, ami extra jeleneteket tartalmaz, amit a rendező szeretett volna, de a mozis változatból kivágták, általában azért, mert túl hosszú lett volna úgy a film. Ezt főként a rajongók nézik, hogy minél tovább, hosszabban lássák a kedvencük.
2021. aug. 13. 00:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szokott lenni még tv cut, amiből a tévébe nem való jeleneteket kivágják, emiatt rövidebb, mint a mozis. Néha kulcsfontosságú jelenetek maradnak ki, ami miatt érthetetlen lesz a film. Többnyire ezt nem a rendező vágja, hanem a tévécsatornák, így ezzel csak tévénézéskor találkozol, vagy ha tévéfelvételt nézel, lemezen, streamingen nem adják ki.
2021. aug. 13. 00:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Director's cut.. azt nézd. visszatették bele azt a snittet ahol felbontják a fejét, és átállítják öntanuló módba a CPU-ját a T800-nak.. meg 1-2 vigyorgási próbálkozás, nagyjából ennyi, pár helyen még van benne pár extra 2-3 másodperc.
2021. aug. 13. 00:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Meg igazából Dyson-nak van egy rövid jelenete mikor a feleségével beszél, illetve a végén mutatják jobban, hogy milyen gondokat okozott a T1000-nek a " kamionos dolog ", hogy ne spoilerezzek.
2021. aug. 13. 02:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

James Cameron:

„I still stand by the release version of the film. I don’t think we needed that dream sequence. I think we made the right decisions editorially, and I think that the dream sequence and some of the other things that we put back in for the extended version are good to sort of show the creative process, but, you know, essentially, making a film is an analytical and reductive process. You throw away the things you don’t need.”

Magyarul: TC.

2021. aug. 13. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!