Szeretném megnézni a Terminator 2-t, de nem tudom eldönteni, hogy a Director's cut vagy a Theatrical cut verziót nézzem meg. Melyiket válasszam?
Most észrevettem, hogy van egy harmadik változat is: a Skynet edition.
Melyiket nézzem a három közül?
Beleolvastam pár Terminator 2-es kérdésbe és valamilyen alternatív befejezésről hallottam a Skynet editionben.
Kérlek, ne spoilerezzetek csak azt szeretném tudni, hogy miért létezik ez a változat és mitől olyan különleges.
Érdekes a Directors Cut, de szerintem a Theatrical Cut jobb...
Ugyanez igaz az Aliens-re is.
Elnézést az off kérésért, de leírná nekem valaki a különbséget privát üzenetben, a különböző változatok között? Már ha van lényeges különbség...
Kérdező, jó szórakozást a filmhez, remélem neked is legalább olyan remek filmes élmény lesz majd, mint nekem anno, amikor a kölcsön videókazin néztem! Kb 30 éve volt...
James Cameron:
„I still stand by the release version of the film. I don’t think we needed that dream sequence. I think we made the right decisions editorially, and I think that the dream sequence and some of the other things that we put back in for the extended version are good to sort of show the creative process, but, you know, essentially, making a film is an analytical and reductive process. You throw away the things you don’t need.”
Magyarul: TC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!