Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bűnös Lelkek című sorozat...

A Bűnös Lelkek című sorozat miért nincs már fenn Youtube-on?

Figyelt kérdés

Pár hete még fenn volt néhány rész de most hogy kerestem sehol semmi nincs.

Első három részt láttam azt hiszem, de azóta sehol nem látom.

Copyrightos lett vagy miért törlődött? :(

Olyan érdekveszítő volt és izgalmas...

Más oldal van estetleg ahol ingyen lehet még nézni?

"Magyarország legmegrázóbb bűneseteit dolgozza fel az RTL Klub új riportműsora, a Bűnös Lelkek."

2021. júl. 31. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

"Copyrightos lett vagy miért törlődött?"

Minden copyrightos. Az más kérdés, hogy nem mindent távolítanak el azonnal. Gondolom itt is ez volt a helyzet, egy idő után intézkedett az RTL.

Amúgy RTL Moston vagy sorozatbaráton simán lehet, hogy elérhető.

2021. júl. 31. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
1.köszi! :)
2021. júl. 31. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:

1.tök jó hogy az rtlmost nem ingyenes..fizetni nem szeretnék ezért írtam hogy valahol ott ahol ingyenesen lehetne nézni...a sorozhatbarát sem ingyenes..ezt írja

Az oldal jelenleg zártkörűen működik. Az ingyenes regisztrációs időszak lezárult. Amennyiben van az oldalon regisztrált ismerősöd Ő meg tud hívni.

szóval a válasz akkor nem tudom ezt a sorit megnézni ingyen...szuper

2021. júl. 31. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Az RTL Most ingyenes, csak az RTL Most+ nem. Viszont a legtöbb tartalom csak ott elérhető, és most megnéztem, ez a sorozat is ebbe a kategóriába tartozik.

A sorozatbarát is ingyenes, csak meghívó kell. Minden ilyen nevű oldal, ami pénzt kér, átverés. Sokaknak van fiókja, ezért gondoltam, hogy hátha neked is (vagy legalább egy ismerősödnek, aki meg tud hívni).

Más ingyenes helyekről sajnos nem tudok én sem, és valószínűleg nem is nagyon léteznek, nem véletlenül. Esetleg torrent oldalakon elképzelhető, hogy fent van a sorozat, de én ahhoz nem értek.

2021. júl. 31. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:

2.nincs egyetlen ismerősömnek se sajnos a soribari oldalra..:(

nem is értem ezt a belépést.

2021. júl. 31. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
5.4hez akartam címezni
2021. júl. 31. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!