Mi a véleményed a vDromeról?
Szerintem nagyon jó filmes csatorna, összeszedett videókat készít hollywoodi sztárokról és filmekről. Nekem egyedül a hangsúlyozása, ami negatívum.
https://www.youtube.com/watch?v=aHkdDyEFNCk
Nekem az egyik kedvenc youtube csatornám. Nem csak filmes csatornák között. Bírom a stílusát, bírom azt is, hogy nem fröcsög, ha egy nagyon rossz filmről beszél, hanem normálisan elmondja a véleményét. Persze 1-2 live-ban volt, hogy nyersen fogalmazott, de szerintem annyi bőven belefér + vicces is.
Összeszedett és amellett, hogy egyértelmű, hogy ért hozzá, mégis többször kiemelte már, hogy ez csak egy vélemény, nem kell készpénznek venni. Míg sokszor 1-1 kritikus szétaláz egy filmet és tényként közli a dolgokat. Persze van, ami tény, de többnyire a kritikák is szubjektív vélemények.
Úgyhogy összességében egy igen színvonalas csatornának tartom, számomra a beszédstílusa sem volt soha zavaró, még az sem, amikor egy adott videón belül más-más hangszínen szólal meg, mert külön vette fel és a vágásnál így jött ki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!