Milyen filmes vlogokat, csatornákat szoktatok nézni?
Figyelt kérdés
Milyen filmes vlogokat, ajánló, kritika csatornákat szoktatok nézni? Csak a nagy, mainstream csatornákat, vagy kisebb videósokat is néztek?2021. máj. 8. 19:59
1/8 anonim válasza:
IGN hungary-t meg sima IGN-t szoktam én nézni,de a WarchMojo Magyarország is szokott filmes tartalmakat kirakni ők a nagy kedvenceim.
3/8 anonim válasza:
En a sorozatjunkiet es a filmb*zit szoktam bongeszni, olvasni. Meg az imdb-t.
You tube-n szoktam egy ket reakcio videot megnezni, de igazandibol nem kovetem oket rendszeresen.
5/8 anonim válasza:
RetroShock és IGN is jók.
Dancsót néztem régebben, de egyre rosszabb. Hollywood Hírügynökséget nagy ritkán nézem, de nem jön annyira be a stílusa.
Balázs Dani filmes videóit bírtam, de már régen abbahagyta - sokkal azelott, hogy befutott volna vele.
Popcorn Riadó elég jó. Egyelőre kis csatorna, de majd meglátjuk, mi lesz belőle.
6/8 anonim válasza:
Nem nagyon nézek már youtube-ot, de ha mégis, akkor Retroshock, Otherworld, Vdrome és Totál Plán. Utóbbi egy elég ismeretlen csatorna, pedig szerintem remek videókat készít a srác.
8/8 anonim válasza:
Én Magyarország legőszintébb csatornáját szoktam nézni, ami a Pimp Thy Mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!