A Torrente filmeket csak én tartom túlértékeltnek?
Figyelt kérdés
Minden ismerősöm, aki látta ezt a filmet, azt mondja hogy jujj de jó, meghogy mennyire vicces stb.
Szerintem meg pont hogy egy irdatlan ripacskodás az egész, ami egyáltalán nem humoros. Ha nem dugnának benne olyan 1000-szer,akkor a kutya se lenne rá kíváncsi. Ezenkívül rasszista, gyűlölködő ezáltal pedig rossz példát mutat a fiataloknak.
Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 22. 11:04
1/8 anonim válasza:
Ja.Minden és mindenki rasszista.Még ez a gyerekeknek szóló műsor is:
2/8 anonim válasza:
Nem kellene komolyan venni, nem is az a célja.
3/8 anonim válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a " Túlértékelt " kérdések írójával, elég a tükörbe lesned :)
4/8 anonim válasza:
A Torrente pont egy görbetükröt állít a "konzervatív" rasszista spanyolok elé, csak itt a sok gyökér annyit fog fel belőle, hogy "de jól megrakta a csajt ameddig aludt" meg "hogy beszólt a négusoknak". Nem veszik észre, hogy pont belőlük csinál viccet a film.
5/8 anonim válasza:
Párszor nevettem közben, de egy idő után már inkább idegesített a sok fogyatékos. Nem a legjobb film, de pl Adam Sandler összes filmjét kenterbe veri.
7/8 anonim válasza:
Ez egy szatirikus film. A tipukus bunkó spanyolt figurázza ki. Torrente a megtestesítője az összes létező rossz tulajdonságnak. Ez a vicc benne de mindeeeegy. Magyarországon meg azért lehet népszerű mert a tipikus magyar paraszt olyan mint a spanyol gondolom habár egy picit túloztak is a filmmel :D Mindenesetre top 2 film a Borat mellett nekem
8/8 anonim válasza:
Szerintem éppen, hogy alulértékelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!