Megy még a Walking Dead? Érdemes folytatnom?
Emlékszem mennyire népszerű volt régen. Én már az után kezdtem el nézni. A 9. évadig láttam. Van azóta új évad? Érdemes megnézni, úgy értve, hogy javult e az előzőhöz képest?
Meg kell mondjam a 9. évadban már nagyon megörültem, amikor a zombik elkezdtek beszélni. Végre van valami új, talán fejlődik a vírus, vagy valami, haladunk a történettel. Aztán kiderül, hogy már megint csak egy új "klán" jött. Azért még végignéztem.
Simán megtudtad volna találni a kérdésed első felére a választ annyi idő alatt amíg kiírtad ezt a kérdést és vártál a válaszra.
Igen, megy még, de augusztusban jön a 11. és egyben utolsó évad.
Igen, érdemes.
Lepontozhatsz, de konkrétan leírtam, hogy a kérdésed első felére megkapod a választ a google segítségével. Utána meg írtam, hogy érdmes, vagyis leírtam a véleményt is. De a 3-as tökéletesen leírta a dolgot.
De látom sok értelmet ne várjak tőled.
"Igen, megy még, de augusztusban jön a 11. és egyben utolsó évad.
Igen, érdemes."
Ha tudnád értelmezni amit mások írnak akkor látnád,hogy megválaszoltam.
De hagyjuk is, reménytelen eset vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!