Megéri folytatnom a Dexter sorozatot?
Figyelt kérdés
Az első 2 részét láttam, de eddig nem igazán jön be, sőt kifejezetten unalmas. Szerintetek folytassam?2020. jún. 15. 18:27
1/5 anonim válasza:
Folytassad, jönnek még jó részek, évadok.
2/5 anonim válasza:
Nem érdemes, pont ugyanúgy el van rontva, mint pl. a Trónok harca.
Nem érdemes rá pazarolni az időt, amikor tényleg vannak igényesen lezárt sorozatok is.
3/5 anonim válasza:
Érdekes hogy ennél a sorozatnál is a lezárással van a gond sokak szerint. Nekem nem jött be, bár 5 évadot megnéztem belőle-ne kérdezd miért- de vannak benne érdekes figurák. Aztán elolvastam a további évadok történetét, na az elvette a kedvem. Én azt mondom neked ha eddig nem fogott meg, akkor ne erőltesd. Talán később kedvet kapsz hozzá.
4/5 anonim válasza:
Unalmas? Pfff... El nem tudom képzelni, hogy ez hogy lehet unalmas, épp ezért mondom, hogy talán nem neked való. Próbálkozz mással.
5/5 anonim válasza:
Először nekem is unalmas volt, 3. nekifutásra sikerült megnéznem. Nem bántam meg, csak az utolsó fél óra nagy csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!