Ti örülnétek egy Dexter 9. évadnak?
Figyelt kérdés
Lesz folytatás valamikor?2019. aug. 24. 16:59
1/5 anonim válasza:
Nem lesz, véget ért, kaszálták. Nem szokás a kaszált sorozatokat folytatni, mert okkal ért véget. 8 évadban szerintem bőven kihozták belőle, amit lehetett, a vége pedig egyértelműen lezárásként lett megírva azzal hogy lebukik és fel kell adnia mindent, elmenekülnie.
Nem érné meg a rebootot, a prison break is szánalmasa lett és a reboot után egyből kaszálták, mert értelmetlen és logikátlan lett, meghazudtolva az eredeti lezárást.
2/5 anonim válasza:
Szerintem - és ezzel egyedül vagyok - jó lett a lazárás. Nincs értelme folytatni. Akkor inkább új sorozat, csak picit hasonlóan és abból még lehet alkotni. Nem kell végtelen történetet gyártani, mert az csak elveszi az értékét a történetnek, ha nincs mögötte író, aki erre képes. És bizony az írás nem robot munka.
3/5 anonim válasza:
Új sorozat alatt azt értem, hogy új szereplők új figurák, új helyszínen...
4/5 anonim válasza:
A legjobb sorozat amit valaha lattam,nem lesz folytatas ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!