A Smallville-ből lehetne csinálni egy mozifilmet? Ti örülnétek neki?
Nem.
Michael Rosenbaum nagyon jó Lex Luthor volt, és a cast többi színésze is jól hozta a szerepet.
Viszont már nem kéne bolygatni, eleve többen kiöregedtek a szerepükből, vagy nem hiányolják.
Elegem van, hogy minden remake-elni kell.
Alkossanak akkor egy új Superman filmet, egy jó íróval, egy jó rendezővel és egy jó stábbal.
Szánalmas nézni, hogy ennyire nem maradt kreativitás sokakban.
Szerintem a Tom Welling - Erica Durance duó sokkal jobban alakította Clarkot és Loist, illetve Lexet Michael Rosenbaum, mint a 2006-os Superman visszatér szereplői, akik ezeket a karaktereket játszották. Bár az a film inkább egy kabaré.
Plusz ott van még Oliver Queen, akit Justin Hartley játszott a Smallville-ben, aki sokkal jobban átadta a Zöld Íjász karakterét, mint a különálló sorozatban Stephen Amell.
Nekem is jobban tetszett a Smallville-ben feltűnt Zöld Íjász karakter.
1-s vagyok.Egyébként nagy Smallville fan voltam amíg tartott de szerintem felesleges már bármilyen remake, csak rontana rajta.És igen,elég volt már a Superman karakterből.
Mint ahogy sok másik szuperhős is már pont elég reflektorfényt kapott.
Én már a Smallville létjogosultságát sem értettem, szóval abszolút ellene vagyok 😃
Csak hát a DC univerzum még mindig kicis a Marvelhez képest, szóval tuti le fognak nyomni a torkunkon ilyen előzmény-utózmány fosokat is, előbb-utóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!