Smallville rajongó! Ti hogyan tekintetek azok után a sorozatra, amit Allison Mack csinált?
Figyelt kérdés
Ti tudjátok még ugyanúgy nézni?
Nekem Chloe volt az egyik kedvenc karakterem, és tudom, hogy a karakter nem egyenlő a színésszel, de kétes érzéseim vannak miatta.
Normális ha ettől még szeretem a sorozatot és a karaktert?
2018. szept. 2. 00:22
1/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs a konkrétumokról, de mivel felnőtt vagyok és tudom hogy amikor valaki megszemélyesít egy kitalált karaktert, akkor nem önmagát adja elő, ezért nem vonok párhuzamot a színész és a karaktere között.
2/4 anonim válasza:
Normális, hogy szereted a sorozatot, én imádom.
Meglepett az ügy, és elítélendőnek tartom, de a színész sosem egyenlő a karakterével.
3/4 health visitor válasza:
Allisonból mèg ki is néztem volna valami hasonlót, de az nagyon meglepett,hogy Kristin is tagja volt ennek a csoportnak...bár azt nyilatkozta, hogy mit sem tudott az egészrõl, szerintem elèggé hihetetlen, és már ùgyse tudjuk meg a teljes igazságot. :)
Egyébként a sorozatot ettõl függetlenül még mindig szeretem.
4/4 anonim válasza:
Én most tudtam meg hogy ráadásul még leszbikus is... Mert van egy "felesége" aki lány... Vagyis csak volt, elvileg, a wiki szerint.... Durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!