Korrekt szerinted, hogy a végén Rey megtagadta
Palpatinságát ?
Te amúgy viszonylag szereted az új trilógiát?
2021. júl. 15. 14:43
12/22 A kérdező kommentje:
#11 Ha nekem szól a kérdés én imádom, nagy rajongó vagyok, minden részt láttam a rajzfilmeket is. Kicsit elszomorít, hogy a végén LGBT-t raktak bele.Ennek ellenére nagyon várom a beígért sorozatokat és új mozifilmeket.
A yuuzhan vong-ok az új köztársaság idején támadták meg a galaxist a birodalom addigra már elbukott akkor zajlott a második galaktikus polgárháború és ekkor jelent meg ismét Abeloth a mortisi istenek anya vagyis inkább csak a fiúé és a leányé
Az executor osztályú romboló ne tévesszen meg mivel azt a köztársaság eltulajdonította amivel szépen belerongyoltak a vongok főhajójába (mire is emlékeztet ez?)
2021. júl. 15. 16:37
Új trilógiára gondoltam. Star wars 7. 8 9.rész
2021. júl. 15. 17:41
15/22 A kérdező kommentje:
#14 úgy gondolom kicsit felszínesek lettek, a kaszinó jelenet pl nem ütött annyira, Snoke karaktere sem volt rendesen kidolgozva. De mivel elfogult vagyok élveztem őket főleg az új effekteket (lézer lövedék lefagyasztása a levegőben, űrhajó visszahúzása stb)
Nem. Többször hangoztatva volt a filmben is,meg olvastam másoktól és,hogy nem a név és a származás számít. Ez nem rossz elmélet,de ennek tökéletesen ellentmond a név megtagadása és egy másik név felvétele. Ugyanis ha valóban nem számítana,akkor Rey felvállalta volna ezzel is bizonyítva,hogy ő -bár Palpatin- de más. De így hogy vegyem komolyan,hogy nem a származás számít,ha még ő is szégyelli bevallani,igazából kicsoda? Hiteles lenne ez a mondat az én számból,ha utána rögtön valaki másnak hazudom magam? Ezek szerint mégiscsak számít a név...
2022. jan. 5. 09:52
Miért szégyellte volna Rey?
Luke-ék befogadták a családba, mert ő sokkal inkább volt a Skywalkerekhez hasonló, mint Palpatine.
2022. jan. 5. 10:39
Én azt szűrtem le Rey mondanivalójából,hogy amúgy bazira nem mindegy,milyen névvel mutatkozik be. Holott történet maga meg az ellenkezőjére akar rávilágítani. Olyan,mintha Luke miután megtudta,hogy kinek a leszármazottja,onnantól gyorsan Luke Kenobiként mutatkozott volna be. Én értem,hogy eszme így meg eszme úgy,de ezt máshogy is átadhatták volna,mint így,mert ez igen ellentmondásosra sikerült. Ha nem számít a név,akkor kiegyenesedve kellett volna Palpatinnak vallani magát és büszkének lenni rá,hogy csak ez az egy közös benne és az uralkodóban. Nem letagadni az első ember előtt,aki rákérdez....
2022. jan. 5. 14:11
Egyébként meg nem értem,hogy egy olyan kérdésnél,amiben szerepel a "szerinted/szerintetek" szó,ott miért van bárki lepontozva. Eszerint csakis egyféle válasz lehet? Azon kívül senki nem írhat mást?
2022. jan. 5. 19:42
19
Ilyenek a Star Wars rajongók, engem állandóan 0ra pontoznak..
Az én véleményem a 4es, szerintem Luke esete teljesen más, mint Rey-é. És nem tagadta meg a Palpatine-ságát, egyszerűen csak új családja lett, megkapta amire vágyott.
Vagy komolyan szép befejezés lett volna a Skywalker saganak az, hogy Rey Palpatine? Hát biztos nem. Bár sokan ezt is utálják, de a Palpatinet mindenki utálta volna a saga lezárásaként.
2022. jan. 5. 20:49
További kérdések: