Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Korrekt szerinted, hogy a...

Korrekt szerinted, hogy a végén Rey megtagadta Palpatinságát ?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert átállt a Jedikhez
Nem, mert a vér kötelez
Kifejtem válaszban
18 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
inkabb meg kellen mutassa ,hogy a nev semmit sem szamit egy Palpatine is lehet jo, mint ahogyan egy Skywalker is rossz mint Vader
2021. júl. 13. 18:12
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért gondolta, mert az az eszme közelebb állt hozzá, mint a sötét oldal. Luke-kal is együtt volt egy kicsit, de ideje nagy részét pont az ellenállásnál töltötte. Azt, hogy ő egy Palpatine, csak a végén tudta meg, így nem hiszem, hogy e névhez családi kötelék vagy bármi egyéb kötötte volna. Ha már eddig nem tudta a vezetéknevét, akkor inkább érezte magát otthon a Skywalkerek között, mintsem a másik oldalon.
2021. júl. 13. 18:57
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Ez kb. olyan, mintha Orbán Viktor fiaként Orbán lenne a vezetéknevem, de megváltoztatnám Dobrevre, Gyurcsányra, Márk-Zayra vagy ilyesmi, mert megtagadom a múltam és a családom. Véleményem szerint ez tiszteletlenség és gerinctelenség, mivel ettől még az őseim azok maradnak, akik.
2021. júl. 13. 19:57
 4/22 anonim ***** válasza:
44%

Rey nem tagadta meg, hogy Palpatine. Elgondolkodott, hogy mit mondjon, de ekkor jött Luke és Leia, és mintha befogadták volna a családjukba. Ben is átadta neki az életét, és rájött hogy mennyire hasonlít a Skywalkerekhez.

Egyébként nem kánon, de ha Palpatine-ék vették rá az Erőt, hogy megszülessen Anakin, akkor a Palpatineoknak sokkal több köze is lehet a Skywalkerekhez vérvonalilag is.

2021. júl. 14. 09:37
 5/22 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon köszi a választ! Erre nem is gondoltam, ez lehet az egész mögött!!
2021. júl. 14. 09:41
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

3# tiszteletlenség ezt merdted mondani?

De nagy tiszteletlenség azt mondani hogy nem vagyok a galaxis legnagyobb köcsögének az unokája aki szabadidejében népírtást rendez és egy egész galaxist az uralma alá hajt már megbocsáss de én személy szerint letagadnám hogy a rokonom egy ilyen ember

De te ezt tudnád csak valszeg életedbe nem láttál még SW-t és idejöttél okoskodni

2021. júl. 15. 12:16
 7/22 A kérdező kommentje:

#6 Nem tartozik ide szorosan, de van egy olyan verzió (legenda?), ahol a birodalmiak a jógyerekek, és egységesíteni akarják a galaxist egy birodalomban, mert egy galaxison kívüli faj inváziót indít és készülnek a háborúra.

[link]

2021. júl. 15. 14:29
 8/22 anonim ***** válasza:
#7 Ez kérdés?
2021. júl. 15. 14:32
 9/22 A kérdező kommentje:
#8 Nem kérdés, csak egy kis adalék info, betettem a linket is, de nem hiszem hogy ebből is filmet csinálnak.
2021. júl. 15. 14:35
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. 🙃 amúgy legenda
2021. júl. 15. 14:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!