A Jumanji eredeti, 1995-ös része tetszett jobban, vagy az újak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 08:02
1/11 anonim válasza:
Nyilván az eredeti, hisz azt még gyerekként nézten. De az új az sokkal jobb lett mint amit vártam.
2/11 anonim válasza:
Az eredeti szintén, és abban is osztom első véleményét, hogy az új is meglepően jó lett.
3/11 anonim válasza:
A régi. Még ma is megállja a helyét.
4/11 anonim válasza:
Nekem az 1996-os rajzfilm tetszett jobban.
Mostani szemmel eléggé fapados az animációja, de még mindig jobbra sikeredett mint a filmek.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is a régi tetszett a legjobban. A 2016-os változatot nem tudtam végignézni, annyira gagyi volt. A legújabb részt viszont lehet, hogy megnézem, ha azt mondjátok, nem annyira rossz.
2021. júl. 5. 09:53
6/11 anonim válasza:
Nekem az új (első része) tetszik jobban, de ettől függetlenül a 95-öset is szeretem.
Az új feldolgozás 2. részét csak egyszer láttam és szinte az egész kiesett, hogy mi történt benne, de arra emlékszem, hogy nagyon erőltetett volt. Legalábbis számomra.
7/11 anonim válasza:
Nekem a 95-ös. Az altesti poénok nem nagyon jönnek be és az sem tetszett, hogy a főszereplők átalakulnak videojáték karakterré. Engem teljesen kizökkentett, hogy megváltozott a színész, mert az új arcokhoz zéró kötődésem volt.
8/11 anonim válasza:
Mindegyik jó. Szerintem amúgy Robin Williams kicsit túlértékelt színész.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is az eredeti lett a jobb, de az új se rossz.
10/11 anonim válasza:
Mindegyik jó, mert jó a sztori és mindegyik az akkori legjobb trükköket használta. A 95-ös akkor olyat ütött, amit a mostaniak most. Az eredeti komolyabb, az újak viccesebbek lettek. Nincs ezzel baj, ezt várja el mindenki, hogy megfeleljen a mai technikának. Emlékszem a Star Wars kontra Pirx kapitány filmekre. Bár szinte ugyanakkor készültek, a magyar "űr" változat évtizedekkel le volt maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!