Kinek tetszett a star wars eredeti sorozat? Akinek nem az indokolja meg, hogy miért
Az első három rész jobban tetszett.A karakterfejlődések miatt.
De nem vitatom hogy az eredeti trilógia izgalmasabb.
Én nem szerettem, de elöljáróban azért vegyük figyelembe, hogy egy negyvenéves filmről van szó.
Nemrég néztem újra, és főleg a történet és a történetvezetés elég... hmmm... gagyi volt. Meseként kell felfogni vagy gyereknek lenni, és akkor működik biztos.
Ízlések és pofonok :)
Ahogy írtam, gyerekmeseként kell nézni, és akkor elfogadható.
Elég nehéz olyan embert találni, akinek annak idején nem tetszett a csillagok háborúja. Egy jelenséggé nőtte ki magát akkor. Magyarországon is, amikor már beszivárgott.
Egyedülálló, szinte filmtörténeti jelentőségű, ugyanis az volt az első igazi kasszasiker a világon. A 77-es premieren az emberek extázisba kerültek. többen kiabáltak a moziban és a végén mindenki állva tapsolt. Euforikus élmény volt, mert sose láttak még ilyet. Felülmúlta mindenki képzeletét és még jól is szórakoztak. Ennél nagyobb pozitív hatást azóta sem sikerült elérni 1 filmnek sem.
Nyilván azóta ömleszti holywood a SW szerű filmeket és próbálja a megfelelő filmes trendekkel és technikákkal feltúrbózni azokat. Ezért tűnik így visszatekintve gagyinak a 4,5,6. Mégiscsak a 70-es-80-as években készültek. Nem várható el, hogy azokat a zsánereket és trendeket használja, ami jelen korunk sajátja.
Nekem nem hogy tetszett, egyszerűen megbabonázott. Új minőséget teremtett. Rájöttem, hogy egy film is lehet annyira lenyűgöző, hogy ámultba ejtsen és napokig a mániámmá váljon. aztán jött a birodalom és a jedi... Tökéletes volt az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!