Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Vágyak/valós...

Mi a véleményed a Vágyak/valóság c. sorozatról?

Figyelt kérdés

Összességében is a sorozatról, de főleg a végkifejletről érdekelne vélemény, kinek hogy tetszett. :)

Aki még nem látta volna, esetleg spoiler lehet alul :D

2021. jún. 30. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

6-os!

”De örülök, hogy amire vágyott azt "megszerezte".”

Mármint mit? A félrebszást?

2021. aug. 6. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
2021. aug. 6. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség 10-es. Elég komolyan veszed ezt.

Annyit írtam, hogy összeakadnék vele, mivel baromi jó pasi:D

Ez egy sorozat, egy kitaláció, Brad személyisége is egy kitaláció.

A valóságban kétlem, hogy ilyen a személyisége (bár végülis nem tudhatom:D)

Üdv, 4-es.

2021. aug. 6. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
4%

13-as!

Nem csak a kinézetéről írtál. Brad személyisége nem kitaláció, mivel sok hozzá hasonló egyed van. De ha már itt tartunk én hasonlítok Bradre, mondjuk közel sem olyan a hajam, mint az övé :D

2021. aug. 6. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Annyit írtam, hogy összeakadnék vele😂 mást nem is írtam basszus

Nyilván vannak hasonló személyiségek, de ennyi erővel a Bradet játszó színész a Szerelem első vendéglátásra c. filmben is játszott, ott mondjuk pozitív személyisége van.

És már akkor IS bejött. Itt a különböző jelenetek miatt meg főleg:D

Sajnos elég kevés esély van rá, hogy valaha az életben látni fogom😂, de álmodozni lehet

2021. aug. 7. 00:26
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A meztelenkedős jelenetekre izgultál? :D Miért, mi lenne ha találkoznál vele?
2021. aug. 7. 00:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Gyerekek, ne essünk már át a túloldalra :) Szerintem kár azon fennakadni, hogy több embernek is tetszettek a szexjelenetek. Hát mi az Istenért készült szerintetek ez a sorozat? Nyilván nem direkt full erotikusra akarták, csak véletlen lett kicsit az :D Pont az a lényege is, hogy az egyikkel csak a szex működött, más nem, a másikkal meg minden működött csak a szex nem. Euért vacilált kettejük között, mert egyik sem volt számára az igazi. A vágy pedig felülkerekedett a másikon. Ennyi történt, de mivel ebbe mindketten belementek a végén, így nincs min lovagolni (hahh..:D ) egyiknek se, mert 1-1.
2021. aug. 7. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:
9%
És ki beszélt a szexjelenetekről? Itt csak a csávóról volt szó. Ha egyik se volt elég jó a csajnak, akkor a 2.évadban kéne jönnie egy 3. jelöltnek.
2021. aug. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!