Mi a véleményetek arról, hogy Marinette elmondta Alyanak a titkot? SPOILER!
Aki nem látta még annak SPOILER!
Gang of secrets miraculous ladybug epizódban marinette végre elmondja alyanak a féltve őrzött titkot.
Nekem az tetszett főleg, hogy ugye Alya nem bombázta kérdésekkel Marinettet, nem őrült meg a katibloggal meg minden hanem nézett egyet (mert ki nem ámult volna egy ilyen hírtől :D) és adott egy ölelést neki amire szüksége volt.
meg előtte még az tetszett hogy a csajok mikor marinette elmondta az "igazat" nekik alya még ott maradt mert tudta hogy valami még nyomja a lelkét és jó volt hogy alya nem egyből akarta kiharcolni a titkot hanem így tök nyugodtan és nyugtatóan beszélt vele.
És a kövi epizódban már nem tudom a címét de látni hogy tényleg nem ilyen álomként kell elképzelni vagy alya úgy hitte mint valami hasonlat hogy marinette aféle katica aki az osztályt mindig segíti stb nem hanem ténylegesen elmondta és már látni hogy alya előtt átváltozik és katicaként tevékenykedik.
Viszont annyi nem tetszett, hogy nagyon elsöpörték hogy mondjam, nem adtak igazán időt annak hogy alya megszokja úgymond hogy marinette katica hanem mintha természetes lenne már és utána nem is nagyon emlegetik ezt valahogy legalább is így vettem észre.
Ti mit gondoltok erről a jelentről és epizódról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!