A Supernatural - Odaát rajongókat kérdezném: Mit szóltok az új spinoff-hoz, ami a The Wichesters néven, előzmény sorozatként futna?
A főszereplők, most a szülők, John, és Mary lennének, de Dean mesélné el a történetüket. A későbbiekben más SPN szereplő is bekapcsolódhatna, mint például Castiel, de szó volt Uriel-ről, vagy Annáról is.
Jensen és Danneel közös produkciós cége jegyezné: a Chaos Machine Productions.
Nekem az biztató, hogy Robbie Thompson írja a forgató könyvet, ő sokáig a Supernatural társ producere volt, de mikor az általa kitalált, kedvenc karakterét megölték más írók (Bucklemming-ék), akkor egy idő után megvált a sorozattól.
Ti mit gondoltok erről? Várjátok? Vagy nem tartjátok jó ötletnek?
Jó lett volna, ha Samnek mondjuk két gyereke születik, és ők vadásznak együtt, nem egy, aki egyedül lesz, miután meghalnak a szülei-ami mint láthattuk, elég fiatalkorában bekövetkezett, mert szülei már 40 felettiek voltak mire ő megszületett, 20-on 1-2 évesnél pedig nem lehetett több Dean Junior Sam halálos ágyánál.
Lehetett volna két fia, egyik Dean, másik Castiel, vagy Bobby, vagy John.:)
Így nekem az okozott gondot, hogy szegény ifjabb Dean egyedül maradt, amikor Sam és Dean mindig ott voltak egymásnak.
#11 Ebben van valami. Ez így tényleg rossz, hogy nem lett testvére. Viszont én szerintem Sammy nem nevelte vadásznak a kicsi Deant. Vagy csak elkerülte a figyelmem a sírás közben, majd úgyis újranézem.
Én egy hete fejeztem be az Odaátot, egy hónap alatt daráltam be, de nagyon hiányzik az egész, főleg a Caschester trió.
Most kérdéseket keresgélek velük kapcsolatban a gyiken, youtube videókat nézek róluk, meg fanfictionokat olvasok.
#12: Megkérdezhetem: Milyen fanfiction-okat olvasol a Supernatural-on belül?
Csak amiatt kérdem, mert én is firkálgatok az SPN Fandon-ban, és az AO3-on publikálom. :)
Én nagyon szeretem a Supernatural-t, és nem tudom, már hányszor néztem újra. Bár, az volt az igazi, amikor a premierkor élőben nézhettük páran, aztán újra a feliratos verziót, végül néhányan a szinkronos változatot is.
Sajnálom, hogy vége lett, és a spinoff-ok sem sikerültek eddig.
HA netán volna kedved beszélgetni a témában, nyugodtan írj rám privátban.
És aki többször végig nézte az mit szól az első 5 évad és a többi közti különbségekhez?
Csak mert engem kicsit zavar, hogy az első 5 elég logikusan felépített kerek egész volt, normális erő szintekkel stb. utána meg minden teljesen tök random lett.
Aki erős, az néha gyenge, aki gyenge néha erős stb. épp ahogy az adott sztori megkívánja ami szerintem nagyon gagyi.
#14:
SPN rajongóknak nem meglepő, hisz tudjuk: Kripke öt szezont tervezett eredetileg. Ezt a Swan Song című epizódban ki is mondatja Chuck-kal, amikor a számítógépe előtt ül, és arról beszél, mint író (és akkor még közel sem Isten, csak próféta), hogy írni nehéz, főleg a befejezést, mert a rajongók nyafognak, hogy elvarratlanok maradnak a történet szálak.
Utána ő ki is szállt, és leginkább konzultáns maradt. Lehet, hogy utána is írt epizódokat (egy-egyet), erre nem emlékszem, de végül ő már annyira nem foglalkozott a sorozattal, csak figyelemmel kísérte.
Továbbiakban a fanokat szolgálták ki - elvégre, ha néző sincs, akkor minek egy sorozat? - és számtalan epizód író maradt, akik nemcsak stábtagok (producerek, társ producerek, rendezők stb. maradtak), de mindnek kicsit eltérőbb a látás módja. Cas-t is emiatt gyengítették le, mert különben minden ügyet pillanatok alatt meg lehetett volna oldani angyali erővel.
A különböző írók a karaktereket is másképp ábrázolták valamennyire, Dean karaktere például, hol túlzott macsó, hetero, hol pedig biszexuális (bárhogy is tagadják ezt egyesek, mert a nyomait felelni az epizódokban).
Nekem is feltűnt, hogy egyes epizódokban a Team Free Will tagjai (Cas, Dean, vagy éppen Sam) mennyire ügyetlenebbek, gyengébbek, (pl. Dean-t simán leveri egy nő, vagy egy tapasztalatlanabb pasi), míg máskor emberfeletti hősök. Én azért szeretem, hogy rengeteg humor, öngúny, vagy más sorozatok (ha paródia szinten is, de) szerepeltek a show-ban, és bár akadtak gyengébb részek, azért az ötödik szezon után is voltak feledhetetlen részek, amiket sajnáltam, ha nem valósulhattak volna meg. Külön lehet választani az első öt, és a további évadokat, de egy vérbeli fannak ez így jó, ahogy van, így szereti, és örül, ha ennyit kaphatott a kedvencévé vált sorozattól.
Nekem speciel az életem egyik legmélyebb pontján segített a sorozat ezt túlvészelni, amikor csaknem az összes barátomnak hitt ember cserben hagyott, és innen, ebből a fandomból új, segítőkész ismerősökre, barátokra találhattam. Szóval nekem sokat jelentett, és örültem, hogy eddig tarthatott.
Én is imádtam, és tény, hogy burtál jó részek voltak utána, de mint évadok azért kicsit gyengécskék voltak, persze volt erősebb és jóval gyengébb is.
De nekem akkor is fáj, hogy lehetett ez volna sokkal jobb is, ha marad olyan rendesen felépített és következetes, mnit az első 5.
És azért kicsit szomorú, hogy rajta kívül senki sem volt képes ezt megvalosítani teljes évadonként.
Ez a kedvenc jelenetem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!