Megjelenik az Odaát c. sorozat 15. évada szinkronnal a közeljövőben?
*bocsi: begajdult a billentyűzetem.
Szóval, azt akartam írni, mindenképp érdemes rá várni, bár tudni biztosat én sem tudok.
Ha a 12. évadot megcsinálták utólag, akkor valamikor erre is sort kerítenek, remélem.
Nem jól emlékszel #3-as. A 12. szezont adták le akkor felirattal, a covid miatt, amit később leszinkronizáltak, és a 14 évad szinkronja közepe közben - párhuzamosan - azt is leadták. Így a 14. évadig végig van szinkron, kivéve az utolsót.
Akit nagyon érdekel, érdemes felirattal nézni, bár abban igazat kell adjak a befejezést - szerintem - elcseszték, már nem ellenőrizte akkor őket a CW, talán kisebb csatorna égisze alatt mentek a hátra maradt epizódok.
Nem spoilerezek, de szerintem eléggé összecsapták a sorozat legvégét.
Amíg nincs szinkron, talán újra lehet nézni az epizódokat - van elég -, vagy elkezdeni megnézni felirattal is, mert elég sok mindent félre fordítottak a szinkronban. Én mindkét változatát néztem, de nem az elejétől, szóval, én speciel az első szezonokat fogom felirattal keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!