A Supernatural - Odaát rajongókat kérdezném: Mit szóltok az új spinoff-hoz, ami a The Wichesters néven, előzmény sorozatként futna?
A főszereplők, most a szülők, John, és Mary lennének, de Dean mesélné el a történetüket. A későbbiekben más SPN szereplő is bekapcsolódhatna, mint például Castiel, de szó volt Uriel-ről, vagy Annáról is.
Jensen és Danneel közös produkciós cége jegyezné: a Chaos Machine Productions.
Nekem az biztató, hogy Robbie Thompson írja a forgató könyvet, ő sokáig a Supernatural társ producere volt, de mikor az általa kitalált, kedvenc karakterét megölték más írók (Bucklemming-ék), akkor egy idő után megvált a sorozattól.
Ti mit gondoltok erről? Várjátok? Vagy nem tartjátok jó ötletnek?
Én nem bánnék egy spin-off sorozatot. (Wayward Sisters-ért mai napig fáj a szívem.) De Johnról és Maryről szerintem borzalmas ötlet sorozatot készíteni.
De valószínűleg meg fogom nézni.
Én már nagyon elengedtem ezt az egészet. Láttam az összes részt, de ez egy 5 évados sorozat volt.
Akkor volt benne minden ami ahhoz kellett, hogy kerek egész legyen, de az utána lévő 10 évad totál hullámvasút volt.
Hol volt benne 1-2 jobb évad, hol volt benne 1-2 elég gyenge évad...
De aztán már azt se tudtad ki, hogy merre, meg az erőviszonyokat mniden évadban felrúgták, röhejes volt sajnos.
Szóval én szkeptikus vagyok már a sorozattal.
Johnról és Maryről borzasztó lenne sorozatot készíteni szerintem, Maryt egyenesen utáltam, erőltetett volt az egész karaktere. Én úgy hallottam, hogy a mostanit folytatnák a 15.évad szereplőivel, hogy mi történt a finálé után, annak viszont örülnék.
Szerintem Sam, Dean és Castiel nélkül nem odaát az odaát, és spinoffként is rossz lenne, ha nem lennének benne.
#6-os utolsó mondatával teljesen egyetértek.
A Winchester fivérek és Castiel trio nélkül semmi értelme.
"Én úgy hallottam, hogy a mostanit folytatnák a 15.évad szereplőivel, hogy mi történt a finálé után..."
Ezt hol olvastad? Tudsz adni erről az infóról linket?
Mellesleg: igen, szerintem is jobb lenne Castiel-ről, és a Winchester fiúk további kalandjairól sorozat - ha az eredeti folytatódna -, de valljuk be: erre mégis mennyi az esély?
Nekem elég lenne egy sorozat, amiben csak Castiel szerepel.
A Winchestereket nem hiányolnám.
Nem tudom. Szerintem jó volt a lezárás.
Mármint most komolyan.
Nem csinálhatták a végtelenségig a vadászatot.
Dean persze élhetett volna még. De Ő így akart meghalni, Ő a vadászatnak élt. Számára ez volt a tökéletes végzet.
Sammy meg mindig családra, normális életre vágyott. De a bátyjával ez sosem sikerülhetett volna neki.
Persze rossz volt neki nélküle, de ennek így kellett történnie, hogy ő is élhessen.
Aztán meg újra eggyé váltak odaát.
Szerintem ez így volt tökéletes.
Persze rossz, hogy vége, de minden elmúlik egyszer.
Voltak nehézségeik, de ennek ellenére jó életük volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!