Kik terveztek beülni az új Fűrészre?
Figyelt kérdés
Főként azokhoz szólok, akik szeretik a műfajt ill. nem utolsónak láttak is az előzetesét.2021. máj. 31. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, alig várom
Nem ér annyit, majd később talán megnézem
Kizárt, ez már nem hozza a régi színvonalat
9 szavazat
1/5 anonim válasza:
Eddig sem neztem meg es most se fogom.
2/5 anonim válasza:
Hol van az az opció hogy "Eddig se néztem aberrált filmeket és ezután se fogok"?
3/5 anonim válasza:
Én nagy rajongója vagyok az első (illetve számomra az egyetlen) résznek, így a többit nem voltam hajlandó megnézni. Részleteket láttam, de abból bőven lejött, hogy a folytatásban a készítők a beteg csapdák ötleteit vitték tovább, nem a csavaros sztorit és az érdekes mondanivalót. Szóval én már nem igazán reménykedem benne, hogy sikerül egy tényleg jónak mondható részt készíteni ebből a "szériából".
4/5 anonim válasza:
Egy kicsit spoiler: az egész egy önismétlés. A sztori nem sokkal másabb, mint a Jigsaw sztorija, csak más karakterekkel és az eredeti gyilkos nélkül.
5/5 anonim válasza:
3-mas: A második és harmadik részt nyugodtan megnézheted. Szerintem azok vannak olyan jók, mint az első. A többit kihagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!