Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok? Miraculous új...

Mit szóltok? Miraculous új rész mr.pigeon72 spoiler!

Figyelt kérdés
Mit szóltok, ahhoz, hogy Alya tényleg tudja Katica kilétét? Én nagyon örülök, hogy ez megmaradt és valóság volt. Marinette felszabadultabbnak látszik és Alya sokat tud neki így segíteni. Ui.: Szerintem szuper cuki volt az esernyős jelenet, örülök, hogy újra volt ilyen. Úgy gondolom, ez azt jelentette, hogy Marinette megint beleszeretett Adrienbe és mostmár bátrabban kimutatja majd az érzéseit. Ti mit gondoltok?

#macska #katicabogár #Miraculous #Mr.pigeon72 #Adrienette #Miraculousladybugandcatnoir
2021. máj. 23. 15:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A gang of secretsben mondta, hogy nem lehet barátja Shadowmoth miatt, meg mert mindig hazudnia kellene. Szerintem akkor mondott le róla, de végül mégsem adja fel.

2021. máj. 24. 08:45
 12/13 A kérdező kommentje:

4. Évad részek sorrendben amiket már tudunk

1.: Truth

2.: Lies

3.: Gang of secrets

4.: Mr.pigeon 72

5.:nem tudjuk még

6.: Furious fu (ebben jön vissza Párizsba Master fu)

7.: Sole crusher (holnap jön ki portugálul)

8.: Queen banana (4 nap múlva jön ki németül)

9.: Gabriel Agreste (ezt sem adták még ki, és semmit sem lehet tudni róla)

10.: nem tudjuk még

11.: Guiltrip

12.: nem tudjuk még

13.: Optygami (6 nap múlva jön ki németül)

Ezeket tudjuk eddig.

Aki amúgy szeretné nyomon követni a részeket és nem zavarják a spoilerek az epizódok előtt akkor szívesen ajánlom figyelmébe instagrammon a lady_blogfanpage profilt. Mindig minden meg van osztva ott.:)

2021. máj. 24. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi
2021. máj. 24. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!