Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc Miraculous ship?

Kedvenc Miraculous ship?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Adrinette
Ladynoir
Marichat
Ladrien
Egyéb, melyben a főszereplők mással jönnek össze (pl Lukanette)
Egyéb canon (pl Alya+Nino)
Egyéb non-canon
29 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Alya/Ninót jelöltem, de a szerelmi négyszögret is szeretem. Nem választanék abból rgy konkrét aspektust, mert ugxanaz a két személy az egész.
2021. máj. 19. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem egyértelműen Marichat. Tetszik, hogy igazából egyikük sem szerelmes a másikba (legalábbis nem tudják), de mégis hogyan beszélnek egymással. Vicces és aranyos.
2021. máj. 19. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha választanom kell a négyszögből, akkor Ladynoir. De az Adrianette-t is szeretem.
2021. máj. 19. 13:13
 4/8 anonim válasza:
78%
Julerose is lehetne a listán :)
2021. máj. 21. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:
az az "egyéb canon" :)
2021. máj. 21. 22:14
 6/8 anonim válasza:
74%

5.ja bocsessz :D

csak azért mert ők mostmár mindenki szerint még thomas szerint is egy pár hiába még nem csókolóztak, vagy mondták ki és még mindig legjobb barinőt mondanak egymásnak...de azook!(change my mind!)

2021. máj. 22. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
hmm én mindig annak gondoltam őket, fura, hogy csak most erősítik meg :)
2021. máj. 22. 21:23
 8/8 anonim válasza:
48%
7.hát még nincs igazán megerősítve sajnos de a kövi spoiler trailertben láttam hogy már egymás kezét fogják O_O kár hogy még nem volt náluk olyan egyértelmű jel mint nino és alyanak vagy ivan és mylenenek..még néhányan csak barinőknek látják őket..:(
2021. máj. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!