A kérdező szavazást indított:
Adrinette
Ladynoir
Marichat
Ladrien
Egyéb, melyben a főszereplők mással jönnek össze (pl Lukanette)
Egyéb canon (pl Alya+Nino)
Egyéb non-canon
29 szavazat
1/8 anonim válasza:
Alya/Ninót jelöltem, de a szerelmi négyszögret is szeretem. Nem választanék abból rgy konkrét aspektust, mert ugxanaz a két személy az egész.
2/8 anonim válasza:
Nekem a kedvencem egyértelműen Marichat. Tetszik, hogy igazából egyikük sem szerelmes a másikba (legalábbis nem tudják), de mégis hogyan beszélnek egymással. Vicces és aranyos.
3/8 anonim válasza:
Ha választanom kell a négyszögből, akkor Ladynoir. De az Adrianette-t is szeretem.
5/8 A kérdező kommentje:
az az "egyéb canon" :)
2021. máj. 21. 22:14
6/8 anonim válasza:
5.ja bocsessz :D
csak azért mert ők mostmár mindenki szerint még thomas szerint is egy pár hiába még nem csókolóztak, vagy mondták ki és még mindig legjobb barinőt mondanak egymásnak...de azook!(change my mind!)
7/8 A kérdező kommentje:
hmm én mindig annak gondoltam őket, fura, hogy csak most erősítik meg :)
2021. máj. 22. 21:23
8/8 anonim válasza:
7.hát még nincs igazán megerősítve sajnos de a kövi spoiler trailertben láttam hogy már egymás kezét fogják O_O kár hogy még nem volt náluk olyan egyértelmű jel mint nino és alyanak vagy ivan és mylenenek..még néhányan csak barinőknek látják őket..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!