Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok? Miraculous új...

Mit szóltok? Miraculous új rész mr.pigeon72 spoiler!

Figyelt kérdés
Mit szóltok, ahhoz, hogy Alya tényleg tudja Katica kilétét? Én nagyon örülök, hogy ez megmaradt és valóság volt. Marinette felszabadultabbnak látszik és Alya sokat tud neki így segíteni. Ui.: Szerintem szuper cuki volt az esernyős jelenet, örülök, hogy újra volt ilyen. Úgy gondolom, ez azt jelentette, hogy Marinette megint beleszeretett Adrienbe és mostmár bátrabban kimutatja majd az érzéseit. Ti mit gondoltok?

#macska #katicabogár #Miraculous #Mr.pigeon72 #Adrienette #Miraculousladybugandcatnoir
2021. máj. 23. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett!

Az esernyős jelenetet imádtam, majd elolvadtam közben. Láthatóan Adrien kezdi észrevenni Marinettet, mint lányt, aminek nagyon örülök! És ha mostantól Kagami is azon ügyködik, hogy ezek ketten végre összejöjjenek, valószínűleg sokkal több Adrien-Marinette jelenet várható.

Én is azt láttam, hogy Alya rengeteget segít Marinettenek, akinek már az is megkönnyebbülés, hogy nem egyedül kell ezt végigcsinálnia. Látszik, mennyire megviseli őt a sok felelősség.

2021. máj. 23. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Felirattal néztétek ?
2021. máj. 23. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Én angol felirattal. #1 vagyok
2021. máj. 23. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Cat Noir fanként nem nagyon tetszett. Mostmár kezdem elhinni Astruc azon mondását, hogy az évad végén megölik Macskát. Már elvesztette a hasznosságát. Pedig a Truth-nál még örvendtem, hogy végre ebben az évadban LB és CN egyenrangú társak lesznek.

Egyébként nem volt rossz epizód, vicces és aranyos volt, látszik hogy a készítők odatették magukat.

2021. máj. 23. 17:11
 5/13 A kérdező kommentje:

Megértem amit mondasz. Katica Macska nélkül is vissza tudta változtatni mr.pigeont. Sajnálom, hogy ebből a részről konkrétan kihagyták Feketemacskát.:(

2021. máj. 23. 19:40
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen. Én is angol felirattal néztem a youtubeon.

2021. máj. 23. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett, bár kedvenc rész nem lesz belőle.

És hasonló fájó pont nekem is, amit a 4-es válaszoló említett.

2021. máj. 23. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 pont ez a gond, állandóan azt mantrázzák hogy ők a "yin és yang", de a valóságban az esetek 95%-ában Katica talál ki és old meg mindent

#7 pacsi :)

2021. máj. 23. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én picit elvesztettem a fonalat... Marinette mikor mondott le Adrienről?? Mert úgy emlékszem, a Truthban azért szakított Lukával, mert még mindig Adrient szerette.

Macskát én is sajnálom. Nem vagyok macska fangirl, de fura hogy Mari kap egy csomó upgrade-t, és ahelyett hogy valamit odavetnének macskának is, inkább kukázzák.

Az epizód amúgy tetszett, ötletes és vicces volt.

2021. máj. 23. 22:59
 10/13 anonim ***** válasza:
En ma azt se bírom követni, hogy mi a sorrendje a részeknek. Az első rész nem az amikor a Fu visszajon Párizsba?
2021. máj. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!