Velem van a gond, ha nem szeretem az Avengers és a Marvel filmeket?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, fiú. Úgy tűnik valamiért, hogy a környezetemben jó sokan rajonganak érte. Én pedig nem néztem soha ilyen szuperhős filmeket, meg rajzfilmeket se. Egyszer egy haverom végül meggyőzött, hogy azt nézzük meg. Néha összeültünk filmezni, de ha ilyesmi témába került, akkor én el is tereltem valami más irányba, hogy na csak azt ne. Aztán rábeszélt és megnéztem vele az első részt együtt a Bosszúállókból (Így hívják?). Végig mondta, hogy figyeld, ez jó rész, most jó rész lesz, én meg aha, aha. Hát nem volt olyan rész igazából, ahol fel kaptam volna a fejem egy pillanatra, pötyögtem a telefont, meg majdnem bealudtam, úgy untam. Alig vártam hogy vége legyen, aztán el mondtam neki is hogy ez jó nagy fos volt szerintem. Azt vágom, hogy van a zöld ember aki naggyá alakul, és Scarlett szexiskedik, és van benne egy rakás "nagy név", de egy olyan pillanat sem volt benne igazából, ami tetszett volna. Aztán nemrég mikor mindenki a Végjátékról, Endgameről beszélt mindenfelé, akarva akaratlanul belebotlottam mindenhol a világhálón és nem csak, akkor egyszer rászántam magam, úgy voltam vele, hogy na jó, ha ilyen népszerű film meg minden, akkor megnézem, biztos nagyon klassz. Néztem majdnem 1 órát a sok órából, de egyszerűen nem bírtam ki. Azt is megállítottam 5x. Borzalmasan untatott. Nem bírtam ki, pedig próbálkoztam. Én vagyok a hülye itt, hogy kakukktojásként ez a műfaj nekem nagyon nem jön be?2021. máj. 21. 01:03
11/16 anonim válasza:
én se birom
gagyí az összes
vasember thor hulk amerikacpt super woman stb
gagyi gagyi gagyi
12/16 anonim válasza:
Én meg még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne szerette volna a Marvelt. Mi imádjuk.
13/16 anonim válasza:
ritka amit meg nézek, én is unom már őket.. Mindig ugyan az.. Kevés amelyik jó
14/16 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled, egykaptafa, ostoba és unalmas szinte mind.
16/16 anonim válasza:
Kérdező ha nem vagy oda az ilyen szuperhősös képregényes filmekért akkor nem kell megnézni hiszen senki nem mondja azt hogy kötelező megnézni én például nem vagyok oda a romantikus meg horror filmekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!