Várhatóan lesz bosszúállók 5?
Egyébként szerintem az is érdekes lezarás lehetett volna ha a bosszúállók 3-nál fejezik be.
És akkor évekig gondolkodhatnának az emberek h miiii.
A már kijött WandaVision nekem nagyon tetszett, a sólyom és a tél katonája is jó és a loki is ígéretes.
Persze h a pénz miatt csinálják de hát mit vártunk.
Ha a végjátéknál fejezték volna be akkor rengeteg szál hihetetlen lezáratlan maradt volna.
#6 A Végjátéknál pont hogy egy szál se maradt volna lezáratlan, mindenki kapott befejezést, a főgonosz vesztett, volt aki meghalt, mások visszatértek a családjukhoz satöbbi.
Az új sorozatok nekem érdektelenek, a WandaVision kínszenvedés, a Falcon sima krimisorozat, Loki meg meghalt, fanservice az egész azzal hogy feltámasztják, izzadságszagú nagyon. Én tartom azt hogy a Végjátékkal le kellett volna zárni az egészet.
Egyébként igazad van.
Én még azért kivárom h mit hoznak össze majd a pókember 3 - doctor strange 2 dologból mert az tűnik a legérdekesebb bejelentett filmeknek
Nálam Pókember meg Doctor Strange nagyon nem illik össze, hét teljesen eltérő karakter. Meg (lehet ezzel nem leszek népszerű) de nekem ez a Pókember nem annyira jó, a Tobey Maguire féle jobb volt sokkal. Ez a srác nekem hiteltelen, ripacs, olykor már idegesítő.
Én őszintén szólva a Fekete Özvegyet várom csak a következő filmekből (amit amúgy már akkor vártam mikor még csak pletyka volt), meg a Marvel kapitány 2-t, de azt is csak a csaj miatt. A többi film annyira nem izgat, valahogy nem látom a potenciált egyikben sem. A jó karaktereket kiírták, és még így is túl sokan maradtak.
Én kifejezetten oda vagyok Tom Hollandért, ami köszönhető annak h kb akkor születtem amikor kijött a Tobay Maguire féle pókember és utána se hallotam róla még hírből se kb 12 évig.
Egyébként nem tudom h hallál e róla de készül az amerika kapitány 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!