Zsolt699 kérdése:
Ilyen boszorkányos sorozatok ezeken kívül? Charmed,született boszorkányok,Bűbájos boszorkák,vámpírnaplók,originals,A boszorkányok elveszett könyve the secret circle
Figyelt kérdés
még ismerek párat de így hírtelen ennyi jutott eszembe és ne legyen túl régi, és ha lehet csak boszis, de nem baj ha mas lenyek is vannak pl vampir vf.2021. máj. 3. 22:29
2/10 anonim válasza:
Az új Sabrina, amit első is írt.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
3 vagyok, így átgondolva, a Winx lehet hogy nem boszis, a Rendre meg már alig emlékszem.
5/10 A kérdező kommentje:
ezeket mind láttam már a varázslók és az emerald cityn kívül de köszi jöeht még
2021. máj. 3. 23:46
6/10 anonim válasza:
Ha érdekel, hogy honnan jött a Charmed sorozat ötlete, akkor az Átkozott Boszorkák / Practical Magic 1998 mozifilmet is ajánlom.
Plusz:
- Merlin kalandjai
- Vaják / The Witcher
- Egyszer volt, hol nem volt
8/10 anonim válasza:
Árnyék és csont? 2021-es sorozat.
9/10 anonim válasza:
Witcher még esetleg, bár nem a lányos kategória. :D
10/10 anonim válasza:
A varázslók nem rossz sorozat (HBO go-s), viszont abban a későbbi évadokban jelennek meg így konkrétan a boszorkák és inkább csak ilyen mellékszálon (legalább is amennyire én emlékszem így van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!