Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ilyen filmeket ajánlani?

Tudnátok ilyen filmeket ajánlani?

Figyelt kérdés

Belinkelek egy videót is, ami tükrözi, hogy milyen hangulatú filmeket is keresek: [link]

Nem tudom pontosan hogyan fogalmazzam meg, mert nem mondanám gettónak, ez annál kicsit másabb. A szereplők, fiatalok egy ilyen tipikus szürke tömbházban élnek, nem gazdagok, a drog és alkohol az szinte mindennapos. Nekem mindig Oroszország jut erről eszembe télen. Ez a nyomott hangulat, a lakótelepek ridegek, szürkék, az emberek pedig elveszettek. Nem tudom, átjött-e, hogy pontosan milyen hangulatú film is érdekelne, de az ötleteket nagyon köszönöm!

jan. 23. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A "Szomszédok" teleregény -anno- éppen ilyen volt.🤣
jan. 23. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez itt Anglia (2006)
jan. 24. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem erről a tiktokos videóról a Trainspotting c. film jutott hirtelen az eszembe.
jan. 24. 07:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Christiane F. - Mi, gyerekek az állatkerti pályaudvarról
jan. 25. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!