Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csernobilnak lesz fojtatása?

A csernobilnak lesz fojtatása?

Figyelt kérdés
Mos találtam rá a sorozatra gyorsan meg is néztem de sajnos vege let gyorsan, Erdekelne hogy mikor lesz fojtatasa ha lesz???
2021. ápr. 30. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Amikor majd felrobban Paks 2.
2021. ápr. 30. 18:25
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%
Csernobil 2 - A Fukushima-i menet.
2021. ápr. 30. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2021. ápr. 30. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Mivel történelmileg egy kerek egész szakaszt dolgozott fel, így nincs olyan, hogy folytatás.
2021. ápr. 30. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Valószínűleg troll kérdés. Ezt már akkor is bejátszották mikor annak idején vége lett. Akkor sem volt vicces és most sem az.

De ha tényleg ekkora ökör vagy és komolyan gondolod, inkább helyesírási szótárat forgatnék a te helyedben. Legalább megtanulnál olyan alapvető szavakat hogy "foLYtatás" és nem "fojtatás"

2021. máj. 1. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen folytatása semmiképp sem lesz már. Craig Mazin (a sorozat írója) azt nyilatkozta, hogy ő teljesen lezártnak tekinti a Csernobili történetet és ha esetlegesen valami miatt mégis egy következő évadra adná a fejét, az már egy új katasztrófát mesélne el. Így emiatt az már inkább egy külön sorozat lenne, mintsem 2. évados folytatás. Főleg, hogy mivel nem lenne köze Csernobilhoz, emiatt a sorozat címe sem állná már meg a helyét a 2. évadra.
2021. máj. 2. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan tudom hogy igaz tortene es nem robant mas fel csak tudninakartam h enek az esemenynek van em eg ijen politikai v hasonlo fojtatasa
2021. máj. 3. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Van még néhány üzemelő RBMK-1000 reaktor orosz földön, viszont ezek annyira biztonságosak lettek (régen is jók voltak) hogy nem ezzel történő balesetre kell számítani. Franciaországban inkább.
2021. máj. 18. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!