Vélemények a Csernobil című sorozatról?
Figyelt kérdés
Megnéztem de csak hbo go-n van fent, és feleslegesnek gondolok befizetni ha nem jó a sorozat. Amúgy nagyon érdekel az egész téma.
Ha valaki látta elmondaná hogy milyen?
2021. ápr. 27. 21:24
1/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, csak az volt vele a probléma, hogy kevés része volt...mondjuk a lényeget így is leírta.
Nekem bejött.
2/12 anonim válasza:
Tárgyilagos, de jó, pergős párbeszédek vannak benne. Korhű a környezet is, jól sikerült átadniuk az akkor szovjet magatartást is. Egy hatásvadász rész volt, amikor a kutyák lelövéséről szóló részt nagy sírósra akarták szerkeszteni..ez az egy, amit fel tudok hozni negatívumként.
3/12 anonim válasza:
Jó sorozat!
Ha nem akarod a hbogot előfizetni, akkor a TV2 leadja valamikor a napokban.
5/12 anonim válasza:
Gusztustalan, horrorisztikus, később pedig unalmas.
Ha érdekel mi történt, ott a Wikipédia. Bőven elég.
6/12 A kérdező kommentje:
És van hozzá magyar szinkron?
Nem gond ha nincs, nekem angolul is jó, de magyarul jobban szeretném nézni
2021. ápr. 27. 23:15
7/12 anonim válasza:
Ha jól rémlik az első hónap ingyenes, megéri legalább az miatt, hogy ezt megnézd.
Szinkron is van hozzá
Nagyon jó!
8/12 anonim válasza:
Maga a sorozat kifejezetten jó, mondjuk nem 100% hű a történtekhez, de ez általában mindig így vna.
10/12 anonim válasza:
Egyszer érdemes megnézni, de én többször nem tudnám, mert nagyon megrázó. Engem felkavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!