Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire szereted a Csernobil...

Mennyire szereted a Csernobil c. sorozatot?

Figyelt kérdés
HBO

2021. febr. 5. 13:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Az egyik legjobb sorozat ami valaha láttam, nálam top 3-as.
2021. febr. 5. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 10/10

2x már megnéztem lehet megnézem majd valamikor más nyelven tanulási célból

2021. febr. 5. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nagy sorozatos, de ezt kedvelem.
2021. febr. 5. 13:35
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Első 5-10 perc után elegem lett. Maga a látványvilág nem tetszett. Realista volt, de akkor sem jött be.
2021. febr. 5. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont a látványvilág tetszett a legjobban. Imádtam benne a szocreál épületeket, és azt is, hogy tavasz volt, jó idő. Az általános iskolás éveim jutottak róla eszembe, nosztalgiáztam egy kicsit.

Maga a sorozat sem volt rossz, de az én ízlésemhez képest hatásvadász lett. (Realista vagyok.) A történetvezetésen nagyon látszik, hogy amerikai produkció, rossz értelemben.

2021. febr. 5. 14:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miden ismerősömnek eljuttattam, aki nem fért hozzá. Szerintem alapmű lett.
2021. febr. 5. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 10/10-es sorozat. Meg kellene néznem újra, mert csak akkor láttam, amikor kijött.

Én kifejezetten megszerettem a mini-sorozat formátumot. Pont jó ahhoz, hogy ki lehessen fejteni egy történetet, legyen az valós vagy fiktív és nem túl hosszú, könnyebben ráveszi magát az ember. Már 4 mini-sorozat is 10/10 nálam. Nagy a potenciál bennük és ezt a Chernobyl is mutatja. Zseniális

2021. febr. 5. 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám, hogy szeretem, a Jóbarátokat szeretem, az vicces, szórakoztat, azt lehet, de egy ilyen témájú filmet/sorozatot... Nagggyon jó, mindenkinek látnia kéne, abszolút 10/10, de a szeretet kifejezés....
2021. febr. 5. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
8-as. Szerintem lehet szeretni egy ilyen sorozatot/filmet is, nen szabad keverni a valósággal még akkor sem, ha igaz történet alapján készült. Ez egy mű, akként kell kezelni. Szeretik az emberek, mint alkotást. De ettől még borzalmas az, ami történt.
2021. febr. 5. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Lehet tamadni, de engem nem hatott meg.
2021. febr. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!