Az egyik legjobb sorozat ami valaha láttam, nálam top 3-as.
2021. febr. 5. 13:08
2/14 anonim válasza:
Nálam 10/10
2x már megnéztem lehet megnézem majd valamikor más nyelven tanulási célból
2021. febr. 5. 13:17
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok nagy sorozatos, de ezt kedvelem.
2021. febr. 5. 13:35
4/14 anonim válasza:
Első 5-10 perc után elegem lett. Maga a látványvilág nem tetszett. Realista volt, de akkor sem jött be.
2021. febr. 5. 13:38
5/14 anonim válasza:
Nekem pont a látványvilág tetszett a legjobban. Imádtam benne a szocreál épületeket, és azt is, hogy tavasz volt, jó idő. Az általános iskolás éveim jutottak róla eszembe, nosztalgiáztam egy kicsit.
Maga a sorozat sem volt rossz, de az én ízlésemhez képest hatásvadász lett. (Realista vagyok.) A történetvezetésen nagyon látszik, hogy amerikai produkció, rossz értelemben.
2021. febr. 5. 14:26
6/14 anonim válasza:
Miden ismerősömnek eljuttattam, aki nem fért hozzá. Szerintem alapmű lett.
2021. febr. 5. 14:47
7/14 anonim válasza:
Nekem is 10/10-es sorozat. Meg kellene néznem újra, mert csak akkor láttam, amikor kijött.
Én kifejezetten megszerettem a mini-sorozat formátumot. Pont jó ahhoz, hogy ki lehessen fejteni egy történetet, legyen az valós vagy fiktív és nem túl hosszú, könnyebben ráveszi magát az ember. Már 4 mini-sorozat is 10/10 nálam. Nagy a potenciál bennük és ezt a Chernobyl is mutatja. Zseniális
2021. febr. 5. 15:26
8/14 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy szeretem, a Jóbarátokat szeretem, az vicces, szórakoztat, azt lehet, de egy ilyen témájú filmet/sorozatot... Nagggyon jó, mindenkinek látnia kéne, abszolút 10/10, de a szeretet kifejezés....
2021. febr. 5. 15:30
9/14 anonim válasza:
8-as. Szerintem lehet szeretni egy ilyen sorozatot/filmet is, nen szabad keverni a valósággal még akkor sem, ha igaz történet alapján készült. Ez egy mű, akként kell kezelni. Szeretik az emberek, mint alkotást. De ettől még borzalmas az, ami történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!