Mennyire szereted a Csernobil c. sorozatot?
Figyelt kérdés
HBO2021. febr. 5. 13:06
11/14 anonim válasza:
Egynek elment, de szerintem tobbszor nem fogommegnezni. Azert annyira durva dolgok nem voltak benne, mint ahogy par embertol hallottam. Keszultek mar ennel parabb dokumentumfilmek is.
12/14 Purple Girl válasza:
Látszik, hogy 11-es nem nézett utána mik zajlottak le Csernobilban.
13/14 anonim válasza:
12-es: De tudom mik zajlottak le ott. De a film sorozatrol volt szo konkretan. Vannak benne reszek,amiken az ember osszerezzen, de nem sok.
Ami akkor tortent az nagyon sajnalatos,szornyu.De a film nem pont a brutalitasarol hires.
14/14 Purple Girl válasza:
13-as: Hát nem tudom, ha neked az emberi hús leolvadása, Boris és Legasov mint mentális, mint fizikai leépülése (ami, egyébként tükrözte az igazat) és úgy az alap szocializmus bemutatás neked nem volt elég, akkor nem tudom mi az elvárásod.
Természetesen volt egy halom dramaturgiai jelenet is benne, de csak mert így hat rendesen a nézőre.
Egyébként ajánlom figyelmedre Valery A. Legasov megmaradt felvételeit, riportjait. Sokat beszámol a történtekről, első személyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!