Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet érdemes megnézni...

Melyik filmet érdemes megnézni ezek közül?

Figyelt kérdés

Oltás utáni pihengetésben vagyok itthon, unatkozom, megnéznék egy filmet, de melyiket?

Szavazzatok jó sokan!

2021. ápr. 26. 11:39
A kérdező szavazást indított:
A chicago-i hetek tárgyalása
Ígéretes fiatal nő
Judas and the Black Messiah
Mank
A metál csendje
Minari
9 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Ez a Minari csak kvázi-koreai film? Mert ahogy látom, sok angolszász színész van benne, a rendező USA-ban született, stb.
2021. ápr. 26. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem mindegyiket megéri megnézni, de nekem a Promising Young Woman, a Sound of Metal és Minari tetszettek a legjobban. Nézd meg az előzeteseket és döntsd el, melyik tűnik számodra a legérdekesebbnek.

#1: A film amerikai, de mivel koreaiak a főszereplők, sok a koreai szereplő benne és a háttérmunkák jelentős részét is ők végezték. Mondjuk nem értem, hogy ez miért fontos.

2021. ápr. 26. 11:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Mindegyiket meg fogom nézni, de arra azért nem nehéz rájönni, nem kell hozzá túl sok ész, hogy egyszerre nem fog menni, most egyet kell választanom.

#2 Nem értem, hogy miért fontos, hogy nekem miért fontos, hogy koreai-e a film vagy sem. Dönthetek ebben a kérdésben önállóan (mármint hogy számít-e, hogy milyen film), vagy engedélyt kell kérnem ehhez tőled vagy bárkitől?

2021. ápr. 26. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Jól van, nyugi. :D

Mégse nézd meg a Promising Young Woman-t. Ha ilyen könnyen felkapod a vizet, akkor a filmen agyvérzést fogsz kapni.

2021. ápr. 26. 12:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ne reménykedj, nem kapom fel a vizet. Egyszerűen csak érthetetlen számomra, hogy mostanában a sok magát demokratának hazudó, szabadságért, korlátozások eltörléséért óbégató miért akarja megszabni másoknak, hogyan éljék az életüket, miközben maguknak meg követelik azt, amit másoknak nem akarnak megadni.
2021. ápr. 26. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amerikai-koreai
2021. ápr. 26. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Promising young woman- ban mondja már valaki mi volt a jó? Azon kívül, hogy felhájpolták mint a legtöbb Nem ígéretes filmet. Ugyan már, egy hét után azt is elfelejted miről szólt. Vagy még aznap.
2021. ápr. 26. 23:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Chicagoi heteket néztem meg. Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Ma akkor vagy a Metál lesz, vagy az Ígéretes, ha esetleg kap valamelyik még egy szavazatot ma.
2021. ápr. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!