Melyik filmet érdemes megnézni ezek közül?
Oltás utáni pihengetésben vagyok itthon, unatkozom, megnéznék egy filmet, de melyiket?
Szavazzatok jó sokan!
Szerintem mindegyiket megéri megnézni, de nekem a Promising Young Woman, a Sound of Metal és Minari tetszettek a legjobban. Nézd meg az előzeteseket és döntsd el, melyik tűnik számodra a legérdekesebbnek.
#1: A film amerikai, de mivel koreaiak a főszereplők, sok a koreai szereplő benne és a háttérmunkák jelentős részét is ők végezték. Mondjuk nem értem, hogy ez miért fontos.
Mindegyiket meg fogom nézni, de arra azért nem nehéz rájönni, nem kell hozzá túl sok ész, hogy egyszerre nem fog menni, most egyet kell választanom.
#2 Nem értem, hogy miért fontos, hogy nekem miért fontos, hogy koreai-e a film vagy sem. Dönthetek ebben a kérdésben önállóan (mármint hogy számít-e, hogy milyen film), vagy engedélyt kell kérnem ehhez tőled vagy bárkitől?
Jól van, nyugi. :D
Mégse nézd meg a Promising Young Woman-t. Ha ilyen könnyen felkapod a vizet, akkor a filmen agyvérzést fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!