Érdemes megnézni a El Camino: A Breaking Bad Movie című filmet?
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem tökéletes volt a Breaking Bad lezárása.
Ad valami pluszt az anya sorozathoz vagy csak egy puszta bosszú hadjárat az egész (ugye Pinkman számára).
Én mindenképp meg fogom nézni.. Már várom egy ideje, hogy készüljön hozzá szinkron, addig nem akarom, mert nem valami jó az angolom, feliratosan meg nem szeretek filmet nézni..
Nem rég kezdtem el a Better Call Sault.
#2 Egyszerűen imádtam a sorozatot, nálam az első helyen áll mai napig. Nemrég megfordult a fejemben, hogy harmadjára is lekellene darálni :).
Nem is tudom, de itt az a néhány elvarratlan szál nagyon jól működött. Ebből a "buliból" senki sem szállt ki győztesen. Ezért a függőben maradt dolgokat szükségesnek éreztem.
#1 A Better Call Saul is egy gyöngy szem. Nem szeretnék spoiler-ezni, szóval csak nagy vonalakban. Jóval lassabban, halad a sorozat az elődjéhez képest. Nekem bejött ez a fajta vontatottság. Kell idő a karakterek mélyítésére.
Külön kiemelném Saul mellett Mike és Nacho karakterét.
Már csak azt sajnálom, hogy a hatodik évaddal véget ér a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!