Van hasonló populáris, de iszonyatosan jó sorozat az Arrow, Flash, GOTH, Blacklist, Breaking Bad, vagy a Westworldhöz képest?
Figyelt kérdés
Néztem még NCIS:LA-t Hawaii Five O-t ezek is nagyon tetszettek. Illetve HIMYM-t de ahhoz nincs hasonló a világon.2017. márc. 6. 16:52
1/11 anonim válasza:
Stranger Things, Daredevil, Jessica Jones, Dexter, Vikings, Twin Peaks
2/11 anonim válasza:
Ja és Orphan Black, Into the Badlands
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos trailer alapján egyik sem nyerte el a tetszésem, nem azt mondom, hogy nem jó sorozatok, csupán egy sorozatba bele kezdeni valljuk be nehéz. Olyan mint egy új barátnőd keresni. Szerintem számomra ezeknél populárisabbak kellenének.
2017. márc. 6. 17:32
4/11 anonim válasza:
"Olyan mint egy új barátnőd keresni"
Taps-taps.
5/11 anonim válasza:
Szóval te azért akarsz nézni egy sorozatot, mert azt sokan nézik? Így rengeteg jó sorozatról maradsz le, pl: Orphan Black.
Miért nehéz elkezdeni egy sorozatot? Ha egy kicsit is érdekel, megnézed az első részt, aztán vagy bejön vagy nem. Ha tetszik folytatod, ha nem akkor meg keresel mást.
6/11 anonim válasza:
Nézd meg A szökést vagy a Lost-ot
8/11 anonim válasza:
Prison Break,Dc's legends of tomorrow,The 100
Most ezek jutnak az eszembe :D.
9/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én vagyok teljesen más gondolat meneten, de nekem egyetlen egy sorozat sem tetszett az első résznél. A szökést lehet megnézem illetve a THE100-t is, mivel az osztalytársam fordítja :D
2017. márc. 7. 22:34
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 7. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!