Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta már itt valaki a Megszól...

Látta már itt valaki a Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies) című filmet? Milyen volt? Érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
A Richard Gere-féle 2002-es misztikus thriller/horror filmre gondolok, amelyik a Molyember legendájáról szól. Van itt olyan aki már látta és tud róla egy rövid véleményt mondani? Jó-e vagy sem, érdemes-e megnézni? Szórakoztató, izgalmas, hidegrázós?

#horror #thriller #misztikus #moly #Molyember #teremtmény #Richard Gere #Mothman #Megszólít az éjszaka #The Mothman Prophecies
2020. ápr. 17. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Én megnéztem, de nem az én műfajom. Az ilyen misztikus filmekkel nem tudok mit kezdeni, "molyemberek" számomra nem léteznek. Innentől időpazarlásnak éreztem, paráztatni nem tudott, de ettől még másnak tetszhet. Véleményeket pl. itt találsz:

[link]

[link]

2020. ápr. 17. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég para film. Félelemetes.
2021. ápr. 27. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom már megnézted. Milyen volt?
2022. jún. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!