Trónok Harcából kit választanál személyi testőrödnek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 05:56
A kérdező szavazást indított:
Jaime Lannister
Jon Snow
Brienne of Tarth
Sandor Clegane
Gregor Clegane
Khal Drogo
Jorah Mormont
Bronn
Daario Naharis
Oberyn Martell
28 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ha Ramsay az én oldalamon állna, akkor biztos hogy őt, a kutyák mindenkit elintéznének :D
2/10 anonim válasza:
Én az egyik sárkányt, és rögvest repülnék is vele a Parlamentet felégetni.
3/10 anonim válasza:
Vagy Aryát, ő tudja álcázni magát, sorban meggyilkoltatnék vele mindenkit, akinek nem bírom a pofáját. Feltűnő nagydarab testőr úgy se kéne az utcára, ott nem támadnak meg.
5/10 anonim válasza:
Vagy Oberyn Martell vagy Jaime Lannister
Előbbit láttuk, hogy mire képes akár egy nagyobb ellenféllel szemben is. Utóbbit pedig nem nagyon tudhattuk meg, csak hogy ő a legjobb (elvileg) kardforgató, de kéz nélkül ezt nem láthattuk igazán.
6/10 anonim válasza:
Ha tényleg csak az éketbenmaradás lenne a célom, akkor Gregor Clegane.
De azért Jon több szempontból is megéri;))
8/10 anonim válasza:
Aryát én is hiányolom :D
A választási lehetőségek közül Brienne, ő legalább tuti nem árul el ;)
9/10 anonim válasza:
Ser arthur dayne a hajnal kardja lenne a választásom.
10/10 anonim válasza:
Daeneryst. A sárkányai megvédenének, vele meg csinálhatnák addig másfajta elfoglaltságot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!