Ha lenne extra időd egyetlenegy sorozat újranézésére, akkor melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 13:55
3/15 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist Brotherhood
4/15 A kérdező kommentje:
Beletrafáltam az animésekbe 😂
2021. ápr. 14. 15:16
5/15 anonim válasza:
Animéből most a Kyou Kara Maou-t.
Sorozatokból szerintem az Ausztrál Expressz lenne most a nyerő nálam. Lévén, hogy sosem láttam végig rendesen. XD
6/15 anonim válasza:
Csak tudnám, miért kellett lepontozni? Ott van a címkék között az anime, úgyhogy nyilván az is lehetőség, azon belül meg amúgy is saját véleményünkre irányult a kérdés, az pedig nem lehet "nem hasznos".
Elegem van, hogy mentálisan 12 évesek lógnak itt gyakorin, és lepontoznak minden választ, ami sérti a kicsi szívüket.
7/15 anonim válasza:
Man in the highcastle vagy Vikings
8/15 A kérdező kommentje:
Ha ezzel megnyugtatlak, én nem pontoztalak le
2021. ápr. 14. 16:31
9/15 anonim válasza:
Internátust tervezem nyárra, láttam már 3x
Most épp a Trónokat nézem újra 4xerre
10/15 TR75 válasza:
Ashes To Ashes.
Vagy a Continuum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!