Kit választanátok: a Vastrónt vagy Danyt?
engem az uralkodás nem érdekel meg a problémák, a nyugodt életet szeretem.
Szerte a világból elhozatnám a legjobb séfeket, néha röpködnék Danyval , és időnként megpróbálnám rászedni egy 3-masra. sokat kirándulnék hasonlók.
A hatalmat ahol
1.bármelyik pillanatban meggyilkolhat valaki,nagy eséllyel a közeli tanácsadóid közül valaki
2.kormányozni kell és ha lesz valami hibád akkor az emberek szerint te leszel a szar király és nem a tanácsadóid rosszak
3.ha kitör a háború arról ne is beszéljünk.
Igazad van tényleg remek választás.Annyira nem látnak sokan bele abba,hogy uralkodónak lenni nem csak annyit jelent,hogy hatalom meg szex.
Robert folyamat csak ivott meg szexelt-->eladósodtak rendesen
Joffrey imádta a hatalmát és rendesen vissza is élt vele ---> mindenki utálta és ki is nyírták
Te se húznád sokáig kedves ötös.
Plusz a sok fattyú miatt trónviszályok alakulnának ki. A Blackfyre-ház is azért létezik, mert IV. Aegonnak sok ágyasa volt és már mennyi véres polgárháború robbant ki miattuk? Három vagy négy? :D
Szerintem a többség itt az első év után meg lenne mérgezve, amit természetes halálnak állítanának be. Vagy csak úgy holtan találnák a vastrónon, mint Maegort. xD
Vastrón egyértelmű.
Joffrey karaktere után Daenerysét utáltam a legjobban.
Meg eleve nem kéne olyan nő akinek az anyja meg az apja testvérek, milyen gusztustalan már az, tudom nem ő tehet róla de undorító.
Maga a színésznő aki játsza a karaktert az tetszik, aranyos de ő egy egészséges ember, a valóságban a beltenyészettek nyúlszájú eltorzult alakok tele betegséggel és mindenféle degenerációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!