Melyik Disney remake-t látnátok szívesen?
Figyelt kérdés
Pl. olyat, ami nem a legjobb, de lehetne rajta egy remakel javítani vagy a kedvencetek(nekem az Atlantisz) de még jobb lenne élöszereplös formában látni.2021. ápr. 21. 20:38
1/9 anonim válasza:
Én élőszereplős sorozat formátumban meg nézném meg szívesen a Tarzant, Herkulest, Mulant és az Atlantiszt is.
Ha a készülő filmekre gondolsz, akkor a Herkulesre vagyok a legjobban kíváncsi.
2/9 anonim válasza:
*Ja és a John Cartert is megcsinálhatnák jól.
3/9 anonim válasza:
Az Arielt szivesen megnézném animációban. 😀
4/9 anonim válasza:
Egyiket sem. Főleg nem élőszereplősen.
5/9 anonim válasza:
A kincses bolygó nekem a kedvencem és az Atlantisz, mind kettőből megnéznék egy reamake-t.
6/9 anonim válasza:
Egyiket sem, már nagyon elegem van a remake-kekből és hogy a Disney már csak a haszonnal törődik, és nem a minőséggel. Vannak kivételek, de sajnos a pénz a fő útmutató, nem a tartalom.
Az Atlantisz és a Kincses bolygó amit el tudnék képzelni élőszereplősen, de szerintem nem lennének olyan jók. Ezek a filmek nem kevésbé jók, hanem kevésbé ismertek.
8/9 anonim válasza:
A Dinó. Szívesen megnézném, milyen lenne a film eredeti változata, mielőtt a Disney elbagatellizálta. Eredetileg egy művészi igényű, komor hangulatú, véres állatfilm lett volna, mint amilyen Phil Tippett Prehistoric Beast című rövidfilmje volt, nem egy beszélő állatos mesefilm. Csak a nyitójelenetben maradt meg ez a hangulat, de a film többi része elment egy teljesen más irányba.
9/9 A kérdező kommentje:
8-as. Azt én is megnézném. Szerintem amikor becsapódott a meteor, az nagyon jó jelenet volt meg az első 20 perc.
Az tényleg jó ötlet. Imádom a dinókat.
2021. máj. 1. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!