Milyen volt a legnagyobb mozis élményed?
Nekem apróbb élményeim vannak.
Pl amikor a mellettem ülő kb 50 körüli férfi szinte végigsírta az egész Bohemian rhapsody-t.
Amikor én sírtam el magam egy bizonyos film végén és felkapcsolódtak a lámpák és nem győztem törölni a könnyeim, de szerencsére csak hárman voltunk a teremben. :D
Illetve, amikor az Élősködőket teljesen egyedül néztem, mert nem volt senki más. Az is vicces volt. :)
De ilyen nagy élményem nem volt.
elhagyatatott kis öreg moziban
Stars Wars 3. csak mi voltunk rajta családdal és el nem felejtem a gépkezelőt, aki rossz szemmel nézett ránk, mer dolga lett. kölyökként így is legjobb élmény marad 2005ből
#1 vagyok, eszembe jutott még néhány azóta:
- volt egy nyeremény jegyem az egyik CC moziba, ahol délelőtti első vetítésre mentünk és csak ketten voltunk az egész teremben a Párommal :)
- Az egyetlen film, amit kétszer is megnéztünk moziban: Agymanók
- Amikor a Legendás Állatok és megfigyelésük filmeknek ment az előzetese, mindig erősen befogtam a fülem és becsuktam a szemem, hogy véletlenül se lássak/halljak egy filmkockát se, hogy majd amikor a filmet nézzük annál nagyobb élmény legyen :D Párszor biztos hülyének néztek mikor ezt látták :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!