Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mik voltak az életetek legnagy...

Mik voltak az életetek legnagyobb élményei?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

(Nem sorrendbe írom, csak beszámozom, hogy könnyebb legyen követni :))

1. Játszok egy zenekarban, és azt a pillanatot, amikor legelőször kaptam igazán nagy extázist, sosem fogom elfelejteni :) Rövid ideig tart, de az egyik legjobb érzés a világon.

2. A legelső alkalom (és azóta sem volt másik xd), amikor egy fiú közeledett felém. Életem egyik legjobb beszélgetése volt, hozzá hasonlóan intelligens és szimpatikus emberrel nagyon kevésszer találkoztam.

3. Egyik levelezőtársammal régen e-mailben, ma már WhatsAppon tartjuk a kapcsolatot, és az egyik ilyen chat-es estét nagyon élveztem :)

4. A külföldi utazások. Nem mondom, hogy olyan nagy világjáró lennék, mondjuk még most kezdem igazán az életet, szóval ráérek :D De ahol eddig voltam, mind tetszett, bár leginkább tavalyra emlékszem, mert a többin még viszonylag kicsi voltam.

5. Moziban voltunk itthon, a kis helyi moziban (mármint, jó hely meg minden, csak azért mondom, hogy "kis helyi", hogy ne ilyen nagyvárosos Cinema City-re gondolj). Az "Amerikai mesterlövész" filmet néztük.

Életem egyik legkülönösebb/legszokatlanabb élménye volt. Miután vége lett a filmnek, mindenki egytől-egyig ülve maradt, lement a stáblista, aztán felállt mindenki, de még akkor sem szólalt meg senki. Kimentünk a filmteremből, még mindig síri csend, a mozi előterében is, majd az utcán is alig szólalt meg valaki. Ekkor kicsit visszanyertem az emberiségbe vetett hitemet (aki látta a filmet, sejti a nagy csend okát).

6. Egyszer, mikor még kisebb voltam, Apukám kivitt a városunk melletti pusztára télen, ahol be volt fagyva a belvíz, és ott csúszkáltunk :)

7. Még egy filmes élmény, kisebb voltam, de arra tökéletesen emlékszem. Ez volt az első film (a Titanicon kívül :D), amin úgy igazán el kezdtem sírni. "Helen, a rókabébi".

Igazából ezeken kívül inkább olyan élményeim vannak, amik többször megismétlődnek, de külső szemlélőként nem olyan "hűdehajdenagy" élmények, mármint semmi ilyen nagy dolog, hogy bungee jumping, meg földkörüli út stb. :D

Hanem pl. azok a délutánok, amikor Tesómmal Mamámnál voltunk nyáron, a jó melegben befeküdtünk a jó hűvös hátsó szobába, és fetrengtünk, beszélgettünk, röhögtünk, játszottunk bújócskát a sötét szobában, napszemüvegben :D

Vagy csak simán mikor Anyummal lelkizünk, vagy csak egyszerűen öleljük egymást, tehát ilyen meghittebb percek :DD

Egyszer simogattam kattát, szarvast...

Semmi különös :D

2016. máj. 28. 15:56
 2/3 anonim válasza:
En most nem sorolom fel, csak annyit arulok el, hogy mind 'aki mer az nyer' tipusu elmeny volt :)
2016. máj. 28. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyik legnagyobb élményem kétségkívül az volt, amikor beragadva egy raftingkajakba, fejjel lefelé a víz alatt felfedeztem, hogy 1) mindjárt meghalok 2) a vízben tényleg van oxigén, mert nyelem-nyelem, és lám, jobb lesz tőle. Egyébként nem haltam meg :D sőt, nem is egy borzasztó élményként emlékezem vissza rá, inkább érdekesként.
2016. jún. 29. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!