Szerintetek melyek a legtúlértékeltebb filmek?
2
Az Avatarnál mondjuk sztori szempontjából volt egy újítás. Hány olyan filmet tudsz mondani, ahol nem minket támadnak meg az űrlények a bolygónk kincseiért, hanem mi tesszük ezt egy másik fajjal?
Az összes DiCaprio film pl, agyzsibbasztó műszínészkedős szemszűkítős pi*ogás, másra nem képes. Persze istenítve van az egekig, ha jól tudom már sajnálat Oscart is kapott.
Jennifer Lawrence filmjei ugyanúgy, az a nő borzasztó ahogy van, nem bírom nézni a lebutult pofáját, színeszkedéstől távol áll amit csinál. Az Oscar amit kapott 10 éve a világ legnagyobb csalása volt. Aki látta a Napos Oldalt tudja, hogy sem a film, se a nő alakítása nem ért egy db sz*rt se.
Tarantino - Death Proof
konkrétan az egész film ripacskodás, semmi nincs a korábbi Tarantio filmek szellemes szatírájából és van egy közepes akciójelenete a végén. nem tudom h lehet 2 pontnál több imdb-n.
Marvel filmek többsége
ezek látványfilmek csupán, mint a Transformersek. keveset mondanak céljaikról pedig lenne mit mesélnie karaktereinek mit miért csinálnak.
A szürke 50 árnyalata
Miután
-ezek borzaszto tömény, nyálban tocsogó, túlhype-olt szrok. Nem is ilyen a bdsm, amit a szürke ö.á.-ban leművelnek. Én végigröhögtem, mit szerencsétlenkednek már benne. És sokat számít, hogy nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!