Szerintetek melyik a legtúlértékeltebb sorozat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 21:52
2/14 anonim válasza:
Money Heist- A nagy pénzrablás, legalábbis nálam. Persze tudom hogy rengetegen imádják, de rám nem volt olyan hatással, hogy beálljak a rajongói közé. (oké, 5 rész után kaszáltam)
5/14 anonim válasza:
Nagy pénzrablás, korona, bridgetone család (vagymi)
6/14 anonim válasza:
Stranger things, rivardale meg ezek a tini szarok
Trónok harca elment egynek a 3.évadig néztem de meguntam
A nagy pénzrablás meg amik mostanában top 1 a netflixen nagyon nem jönnek be
7/14 anonim válasza:
Pretty Little Liars. 3-4 évad még jó volt de utána látszik hogy csak a pénz miatt csinálták.
8/14 anonim válasza:
A kérdésre feltett szubjektív választ miért kell lepontozni? Aki nem tudja értelmezni hogy a "szerintetek" mit jelöl, vegye már elő az értelmező kéziszótárt.
9/14 Anna Ács-Kocsis válasza:
#8 szerintem azért mert azt írta hogy ,,tini szarok". ezzel sok baj nem lenne, de attól még hogy neki nem tetszik, és a véleményét kérték, nem kell ennyire ,,lepontozni"
10/14 anonim válasza:
Most néztem végig a Strangers Thinget és szertintem az!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!