Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Marvel fanok! Én vagyok az...

Marvel fanok! Én vagyok az egyetlen aki amikor megjelenik egy új marvel film/sorozat akkor nagyon félek a spoilerektől?

Figyelt kérdés
A WandaVisionnál kb amíg megnem neztem az új rész addig kikapcsolva tartottam a wifit h nehogy spoilert lássak a neten

2021. ápr. 4. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván senki nem akar spoilereket hallani/látni valamiröl amire sokat várt és érdekli, izgul miatta, viszont szerintem kikapcsolva tartani a wifit már beteges. Én ilyenkor nyílván nem keresek rá, ha látok valami hozzá kapcsolòdò képet videòt cikket továbbpörgetem, nem foglalkozok vele
2021. ápr. 4. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Deathpool ezért volt jó! Ott csak teaser volt, nem trailer.
2021. ápr. 4. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A párom ilyen, én minden filmnél szeretem előre tudni, hogy mire számíthatok
2021. ápr. 4. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

aaa, ismerős, ráadásul pinterest, youtube és tumblr egy héttel megjelenés előtt kiszagolja, hogy mit fogok késve megnézni XD

azért a wifit kikapcsolni nem kell... elég ha nem jársz azokon az oldalakon, ahol tudod hogy fel fognak jönni spoilerek

2021. ápr. 4. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerős. Azt inkább bár megvártam, hogy teljesen végig menjen a sorozat, de annyi spoiler jött szembe velem, hogy megbántam.

Most a Falcon and the Wi ter soldiert egyből megnézem amint kijön. (80%at megértem angolul)

Szóval igeen, ha nem akarsz spoilereket, tartani kell a tempót 😅

2021. ápr. 4. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit túlzás azért.

De amúgy én sem szeretek beledutni spoielrbe, de semmilyen filmmel vagy sorozattal kapcsolatban, amiről tudom, hogy meg fogom nézni.

2021. ápr. 4. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem a spoilereket.

Alapból úgy szoktam eljutni egy film megnézéséig, hogy elolvasom, hogy miről szól, s ha tetszik, megnézem.

2021. ápr. 5. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Manapság már nem lehetséges az hogy csak a filmes oldalakat kerülöd el ha nem akarsz spoilert látni. El kell kerülnöd a Youtube-ot, Facebookot, egyéb közösségi oldalakat, a Gyakorit is (én pl. itt tudtam meg annak idején "szerencsésen" egy barom állat miatt aki a kérdés címébe írta bele hogy meghal Vasember a Végjátékban, mielőtt láttam volna a filmet), még a Wikipédiát is kb... Én borzalmasan gyűlölöm a spoilereket, pláne azokat a szemétládákat akiknek ez a szórakozásuk hogy csak azért is szándékosan tönkreteszik mások élményét, például itt is kérdésnek álcázva "Mit szóltok Vasember halálához?", "Mit szóltok hogy meghalt Han Solo?" és folytathatnám. Én meg tudom érteni, piszok"jó" érzés mikor fél-egy-két éve vársz egy filmet, de nem tudod azonnal megnézni csak pár nap/hát múlva, és akkor derékban kettétörik az élményt előre.
2021. ápr. 6. 23:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazad van.

A WandaVisionnél elkellet kerülnöm a Facebookot, instát, TIKTOKOT(ezt főleg), ugyebár gyakorit, magát a googlet, és gyakorlatilag nem marad ilyenkor nagyon más oldal amit tudnék használni ameddig meg nem néztem a részeket

2021. ápr. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!