Mik a legrosszabb animés spoilerek, amikbe valaha belefutottál?
Amit a legrosszabb volt hallani, mert annyira elrontotta a meglepetést
*Csak saját felelősségre olvassátok el a válaszokat*
Őszintén szólva én számomra az openingek a legnagyobb spoilerek, mert előre mutogatják azokat a karaktereket is akikkel még nem is találkoztunk, személyiségüket stb.
Ha tehetem mindig skippelem.
A VERSAILLES NO BARA-ból Oscar halála.
A NANATSU NO TAIZAI-ból Escanor halála.
Az USAGI DROP mangájának a vége...uhh, ez inkább csak sokkolt, valahogy számítottam rá, de akkor is.
Nem tudom mennyire igaz, de a TATE NO YUUSHA light noveljében, hogy a főhős konkrétan egy istenség lett. Oké, Naofumi eddig is a jó-és-az-igaz megtestesítőjeként volt beállítva, aki soha sem hibázhat, na de hogy ennyire felmagasztalják. Arról meg már nem is beszélve, hogy amerre jár ott elhinti a magvait, szaporodik... mi a frász.
Shingeki no Kyojin utolsó előtti fejezete
One Piecenél mondjuk 2 spoiler volt, ebből az egyiket lehetetlenség is elkerülni (Ace), mert nem mostanában volt az a rész és csak az újaknak jelent bármi féle spoilert, a másik pedig egy amoung us-os one piece-os meme, de ez pár hét múlva az animébe is belekerül
Tensei Shitara Slime Datta Ken LN vége(?) nem olvasom, de én nem gondoltam, hogy olyan ----- képesség lesz benne és pont arra használja majd
#3 Mikasa-s csak trollkodás volt
Tensei Shitara Slime Datta Ken mangának a kommentszekciójában gyakorlatilag a fél novelt elszpojlerezték nekem mostanra.
#4 A LN ovlasását pont ma fejeztem be, sajnos még nincs vége podig abban a reményben kezdtem el olvasni hogy vége van már. Az eredeti WN verzió van csak befejezve abba viszont inkább bele se kezdek, mert ahoz képest a történethez is hozzányúltak a későbbi verziókban szóval lehet hogy a spoiler amit hallottál nem is lesz korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!