Véleményed az Igazság Ligája Synder Cut-ról?
Figyelt kérdés
Egyszerűen lenyűgöző volt szerintem. Telibe veri a 2017-es változatot. Tökéletes folytatása a Batman vs Superman-nek. De ez csak az én véleményem. Mi a tiétek?2021. márc. 18. 21:46
11/15 anonim válasza:
Amit Gal Gadot művel a vásznon, annál a seggem is különb alakítást nyújt. Ugyanez igaz Henry Cavillra és Ben Affleckre is. Még szerencse, hogy akad néhány igazi színész is a filmben, mint Jeremy Irons, J.K. Simmons, és még páran.
12/15 anonim válasza:
Flash idő utazó jelente nagyszerű volt, kirázott a hideg. Vagy Cyborg története is nagyon jó volt. Az egész film lekötött nem tűnt soknak sőt néztem volna még tovább. Szóval nagyon jó lett.
14/15 anonim válasza:
Nekem tetszett!!!
De mondjuk en elfogult vagyok, mert imadom a szuperhosoket.(Henry Cavill ❤️)
A film vegig lekotott, viszont a szememet kisse kikeszitette az a rengeteg villozo feny.
Kicsit keveseltem Supermant.
A vegen az jelenet a Jokerrel szamomra erthetetlen volt.
Jo lenne, ha lenne folytatas!
15/15 anonim válasza:
Zack Snyder rendezőként arrogáns és a filmjei primitívek, pedig majd beszarnak az erőlködéstől, hogy intelligensnek tűnjenek. Az egyetlen dolog, amihez ért, az a látvány és a hangulat, tehát a forma. Egyébként se karaktereket, se történetet nem tud írni. Akkor jó egy Snyder-film, ha a segge alá van rakva az alapanyag, lásd Watchmen. Ha kizárólag az ő elméjének tombolása csapódik le a vásznon, annak a Sucker Punch nevű förtelem az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!